Er du interessert i hundesport?

 

Det er i dag mange muligheter å velge mellom når det gjelder hobby med hunden. Hos oss har vi flere kurs for de som ønsker å trene en hundesport enten det er for moro eller for konkurranse.

Er du nysgjerrig på hvordan vi klikkertrener for hundesport? Da kan du lese mer her.

Lydighet

Trening på konkurranselydighet kan være både utfordrende og virkelig moro. Konkurranselydighet er en aktivitet der ekvipasjen skal utføre bestemt lydighetsoppgaver i en bestemt rekkefølge og med stor presisjon. Dette krever selvfølgelig systematisk og målrettet trening!

Mer om våre lydighetskurs finner du her.

Rallylydighet

Syns du lydighet kan være litt for pirkete, eller liker du litt mer variasjon? Da kan rallylydighet være noe for deg. I rallylydighetskonkurranser skal fører og hund gå en bane som er merket med skilt og utføre øvelsene som er merket på skiltene. Fører kan kommunisere med og støtte hunden underveis. Noe av målet er å se et godt samarbeid og en ivrig hund!

Mer om våre rallylydighetskurs finner du her.

Brukshundsport

Trening i bruks inkluderer spor, rundering, feltsøk og lydighet. Det er en spennende aktivitet for deg som liker å være ute i skog og mark.  Treningen på slike forskjellige felt gir varierte utfordringer for hunden og bidrar sterkt til en tilfredsstillende hverdag for din bestevenn.

Jakthunder

Vi har tidsvis treningstilbud til dere med jakthunder. Flere av instruktørene trener aktivt med retrievere til jaktprøver. Høsten 2019 kommer en ekstern instruktør og holder kurs i trening av fuglehunder. Har du jakthund og ønsker å trene den aktivt er det bare å følge med i kurskalenderen!

 

Startpunktet for hundesportene er grunnferdighetskurs!

april 2024
mai 2024
juni 2024
juli 2024
Ingen arrangement funnet!
Last Flere