Barn Hunt Introkurs

Vi tilbyr en weekend stappet med Barn Hunt for nybegynnere. Her vil det være teori, markeringer og treninger på nybegynnernivå. Det blir gjennomgang av teori, regler i sporten, intro av tuber, og trening i nivå INSTINCT som er det aller første nivået i denne spennende og hurtig voksende sporten.

Hva er Barn Hunt?

Barn Hunt er en kombinasjon av agility og nosework, og er en helt ny spennende sport som du og din hund kommer til å elske! Vær et team, finn alle de skjulte stedene i «låven», les din hunds signaler når den finner de skjulte skattene, og fortell dommeren at dere fant rotta! I et inngjerdet område full av høyballer skal hunden søke etter og markere de gjemte rottene (ikke levende), i tillegg til å prøve ut sine agility-kunnskaper.

Rottene er gjemt i spesiallagde tuber med mange små hull. I løpet av en gitt kort tid må din hund lokalisere rottene, klatre på høyballer og gå gjennom tunneler. Din jobb som handler er å observere din hund og fortelle dommeren når din hund har funnet rotta / rottene. Vær forsiktig og observer godt, vi har også gjemt tomme tuber, og tuber med redemateriale fra rotter. Den Norske versjonen av Barn Hunt inkluderer ikke levende rotter.

Barn Hunt har mange nivåer og vanskelighetsgrader, titler, utmerkelser og konkurranser. Sporten er åpen for alle raser, inkludert blandingshunder, eldre hunder som ikke kan delta i annen hundesport, handikappede hunder med f.eks. 3 bein, eller døve hunder. Velkommen på et spennende og annerledes kurs som både du og hunden kommer til å elske.

Kurset går over to dager – lørdag blir det teori med introduksjon til bane, søndag deler vi gruppa i to slik at en gruppe kommer fra 10 – 12 og neste gruppe fra 12.30 – 14.30

Instruktør: Nanna Voldner

Utsolgt!

Dato

13 - 14-06-20
Utløpt!

Tid

10:00 - 15:00

Pris

1600Kr

Sted

Skedsmokorset
Lahaugmoen Hundesenter
Kurskategorier

Instruktør

Nanna Voldner
E-post
nanna@lahaugmoenhundesenter.no

Siste kommentarer

    Kategorier