Grunnferdigheter 2. Torsdager kl.18.00

Dette kurset forutsetter at du har gjennomført kurset Grunnferdigheter 1, eller at du og hunden har tilegnet dere tilsvarende forkunnskaper på annen måte. Dersom du ikke har tatt kurset Grunnferdigheter 1, eller om du er i tvil om du og hunden er klar for å gå videre på dette kurset, så ta kontakt med instruktøren.

På dette kurset er det rom for deltakerne til å jobbe med de grunnferdighetene de har mest bruk for til sitt formål, om det er LP, brukslydighet, rally, jakt, kun for gøy eller noe helt annet.

Fokus områder for kurset:

 • -Videreutvikling av allerede påbegynt grunnferdigheter.
 • -Innlæring av nye variasjoner av grunnferdigheter.
 • -Kvalitetssikring av adferdene.
 • -Generalisering.
 • -Flyt.
 • -Stimulus kontroll.

 

Videreutvikling av trenerferdigheter er et viktig mål med dette kurset, og du lærer om de “de fire hemmelighetene for å bli en supertrener”: TKFF (Timing, Kriterier, Forsterkningskvalitet og Forsterkningsfrekvens).

Målet med dette kurset er at du og hunden skal ha fått flere grunnferdigheter på flytnivå, samt satt signal på flere av de, slik at du nå kan begynne å sette sammen grunnferdigheter til enkle kjeder. Etter endt kurs skal du være klar til å gå videre på vårt neste kurs: Videregående lydighet 1. For å komme til dette nivået, må du imidlertid sette av tid til å trene på egenhånd mellom kurskveldene.

Du kan lese mer om lydighetskursene hos oss her.

Kurset går over 7 uker. Merk at første uke er teori på Bjerke og starter 17.30. De resterende kvelder er praktisk trening på Adamstuen.

Dato

04-03-20 - 23-04-20

Tid

18:00 - 19:00

Pris

2350Kr

Sted

Adamstuen
Thulstrups gate 4, Oslo
Kurskategorier

Instruktør

Naomi Sund
Telefon
93803539
E-post
naomi@lahaugmoenhundesenter.no

Siste kommentarer

  Arkiv

  Kategorier

  • Ingen kategorier