Trening med platform

Grunnferdigheter for hundesport trinn 2, torsdager kl. 19.00

Dette kurset forutsetter at du har gjennomført kurset Grunnferdigheter trinn 1, eller at du og hunden har tilegnet dere tilsvarende forkunnskaper om klikkertrening og grunnleggende trening med frivillig atferd og flyt på annen måte. Dersom du ikke har tatt kurset Grunnferdigheter trinn 1, eller om du er i tvil om du og hunden er klare for å gå videre på dette kurset, så ta kontakt med instruktøren.

TID

Kurset går over 8 timer fordelt på 6 kvelder. Vi møtes til teorikveld første kveld, torsdag 18. april kl. 19.15. Vi holder på i ca. 2 timer. De resterende 5 gangene er praktisk trening, og da møtes vi kl. 19.00 hver torsdag. I utgangspunktet trener vi en time (60 min) per gang, men første praktiske trening blir det 2 timer (kl. 19-21) for å sikre at alle kommer skikkelig i gang med flere ting 💪 Det blir kursopphold i uke 18 og 19 (2. og 9. mai/helligdag). Siste kurskveld blir 6. juni.

STED

Kurset går innendørs i våre oppvarmede lokaler på Skedsmokorset. Ved fint vær trener vi utendørs på et egnet sted i nærheten (ca. 3-4 minutters kjøring fra lokalet). 

PRIS 

2650 kr.

På dette kurset er det rom for deltakerne til å jobbe med de grunnferdighetene de har mest bruk for til sitt formål, om det er LP (konkurranselydighet), brukslydighet, rallylydighet, jakt, kun for gøy eller noe helt annet.

Fokusområder for kurset:

  • – Videreutvikling av allerede påbegynte grunnferdigheter.
  • – Innlæring av nye variasjoner av ulike grunnferdigheter.
  • – Kvalitetssikring av adferdene.
  • – Generalisering.
  • – Flyt.
  • – Begynne å sette sammen til øvelser fra diverse hundesporter.
  • – Stimuluskontroll – få velfungerende signal/kommando på grunnferdighetene!

 

Videreutvikling av dine trenerferdigheter er et viktig mål med dette kurset, og du lærer mer om “de fire hemmelighetene for å bli en supertrener”: TKFF (Timing, Kriterier, Forsterkningskvalitet og Forsterkningsfrekvens).

Målet med dette kurset er at du og hunden skal ha fått flere grunnferdigheter på flytnivå, samt satt signal på flere av dem, slik at du nå kan begynne å sette sammen grunnferdigheter til enkle kjeder. Etter endt kurs skal du være svært godt forberedt til å gå f.eks. bronsemerkekurs, rallylydighet eller annet du har lyst til.

Utsolgt!

Dato

18-04-24 - 06-06-24
Utløpt!

Tid

19:00 - 20:00

Pris

2650Kr

Sted

Skedsmokorset
Lahaugmoen Hundesenter
Kurskategorier

Instruktør

Marianne Mjelva
E-post
marianne@lahaugmoenhundesenter.no

Siste kommentarer

    Kategorier