Trening med platform

Grunnferdigheter for hundesport trinn 2, torsdager kl. 20.15

Dette kurset forutsetter at du har gjennomført kurset Grunnferdigheter 1, eller at du og hunden har tilegnet dere tilsvarende forkunnskaper på annen måte. Dersom du ikke har tatt kurset Grunnferdigheter 1, eller om du er i tvil om du og hunden er klare for å gå videre på dette kurset, så ta kontakt med instruktøren.

NÅR OG HVOR?

Kurset går over 1 onsdag med teorikveld + 7 torsdager med praktisk trening kl. 20.15-21.15 innendørs i våre oppvarmede lokaler på Skedsmokorset. På godværsdager er vi utendørs om ønskelig. 

Første økt blir teorikveld onsdag 18. august, online via Zoom, kl. 20.15-21.45. Første praktiske trening blir torsdag 26. august.

På dette kurset er det rom for deltakerne til å jobbe med de grunnferdighetene de har mest bruk for til sitt formål, om det er LP (konkurranselydighet), brukslydighet, rallylydighet, jakt, kun for gøy eller noe helt annet.

Fokusområder for kurset:

 • – Videreutvikling av allerede påbegynte grunnferdigheter.
 • – Innlæring av nye variasjoner av ulike grunnferdigheter.
 • – Kvalitetssikring av adferdene.
 • – Generalisering.
 • – Flyt.
 • – Begynne å sette sammen til øvelser fra diverse hundesporter.
 • – Stimuluskontroll – få velfungerende signal/kommando på grunnferdighetene!

 

Videreutvikling av dine trenerferdigheter er et viktig mål med dette kurset, og du lærer mer om “de fire hemmelighetene for å bli en supertrener”: TKFF (Timing, Kriterier, Forsterkningskvalitet og Forsterkningsfrekvens).

Målet med dette kurset er at du og hunden skal ha fått flere grunnferdigheter på flytnivå, samt satt signal på flere av dem, slik at du nå kan begynne å sette sammen grunnferdigheter til enkle kjeder. Etter endt kurs skal du være svært godt forberedt til å gå f.eks. bronsemerkekurs, rallylydighet eller annet du har lyst til.

Meld deg på

Deltager med hund

Familiemedlemmer kan delta uten ekstra kostnad

Tilgjengelig plasser: 5
Deltager med hund billetten er utsolgt. Du kan prøve en annen billett eller en annen dato.

Dato

18-08-21 - 07-10-21

Tid

20:15 - 21:15

Pris

2650Kr

Sted

Skedsmokorset
Lahaugmoen Hundesenter
Kurskategorier

Instruktør

Marianne Mjelva
E-post
marianne@lahaugmoenhundesenter.no
Påmelding

Siste kommentarer

  Arkiv

  Kategorier

  • Ingen kategorier