Innkalling og båndtrening

Å ha en pålitelig innkalling er sannsynligvis det viktigste for deg og hunden din.

På kurset jobber vi med både innkalling og båndtrening, sannsynligvis de to viktigste adferder for en god familiehund. Når hunden kan komme på innkalling kan vi gi den frihet. Innkallingskurs hjelper deg å oppnå en innkalling du kan stole på. Å kunne gå pent i bånd er også viktig dersom vi skal ha frihet til å ta med oss hunden overalt. Når hunden kan gå i bånd på en behagelig måte kan vi ha den med oss nesten hvor som helst.

På akkurat samme måte som vi deler opp komplisert lydighets øvelser og trene på delene hver for seg kan vi dele opp en innkalling og trene på alle delene hver for seg. Da kan vi trene slik at vi unngår at hunden feiler. Når vi unngår feil underveis er vi på god vei til en pålitelig innkalling.

Belønningsbasert trening

Som på alle våre kurs jobber vi med belønningsbasert trening, nærmere bestemt klikkertrening. Det vil si at vi bruker noe hunden vil ha til å belønne hunden men vi lurer ikke hunden. På denne måten lærer vi hunden at det er lønnsomt å komme på innkalling også når den ikke ser belønningen i hånden. På kurset kommer vi til å jobbe med flere teknikker som lærer hunden at det er lurt å komme uansett om du har godbiter i lomme eller ikke.

Å gå pent i bånd

Å kunne gå pent i bånd med forstyrrelser omkring er viktig for de fleste. Når hunden kan mestre å passere både gode lukter, artige mennesker og andre hunder kan vi senke skuldre og gå tur uten å bekymre oss. På dette kurset legger vi grunnlaget for å lære hunden å gå pent i bånd i alle situasjoner.

Teori online 13/08 20-21:00
Oppmøte 20/08, 27/08, 03/09, 17/09, 01/10 og 08/10, klokken 20-21:00

Meld deg på

Deltager med hund
Available plasser: 6

Familiemedlemmer er velkomne

Deltager med hund billetten er utsolgt. Du kan prøve en annen billett eller en annen dato.

Dato

13-08-24 - 08-10-24

Tid

20:00 - 21:00

Pris

2650Kr

Mer info

Gerottihund

Sted

Lørenskog
Rasta Skole, Bjørndalsveien 1, 1476 Rasta
Kurskategorier

Instruktør

Ane Gerotti
Telefon
41763099
E-post
ane@lahaugmoenhundesenter.no
Påmelding

Siste kommentarer

    Kategorier