Innkalling, båndtrening og passering (helgekurs, innendørs)

På dette kurset skal vi innom trening for innkalling, båndtrening og passering. Gjennom helgen får dere mange gode verktøy til å ha med videre i hverdagen. Kurset passer godt for hunder allerede fra ca 6 mnd alder, men ikke for de med større passeringsproblemer (da er ukentlig passeringskurs eller privattimer det beste stedet å starte)

Gjennom helgen skal vi jobbe med både innkalling, båndtrening og passering, sannsynligvis de viktigste adferdene for en god familiehund og en konfliktfri hverdag. Når hunden kan komme på innkalling kan vi gi den frihet. Kurset hjelper deg for å oppnå en innkalling du kan stole på. Å kunne gå pent i bånd er også viktig dersom vi skal ha frihet til å ta med oss hunden overalt. Når hunden kan gå i bånd på en behagelig måte kan vi ha den med oss nesten hvor som helst, også i nærhet av andre hunder og i passeringer.

Å kunne gå pent i bånd med forstyrrelser omkring er viktig for de fleste. Når hunden kan mestre å passere både gode lukter, artige mennesker og andre hunder kan vi senke skuldre og gå tur uten å bekymre oss. På dette kurset legger vi grunnlaget for å lære hunden å gå pent i bånd i alle situasjoner.

Belønningsbasert trening

Som på alle våre kurs jobber vi med belønningsbasert trening, nærmere bestemt klikkertrening. Det vil si at vi bruker noe hunden vil ha til å belønne hunden men vi lurer ikke hunden. På denne måten lærer vi hunden at det er lønnsomt å komme på innkalling også når den ikke ser belønningen i hånden. På kurset kommer vi til å jobbe med flere teknikker som lærer hunden at det er lurt å komme uansett om du har godbiter i lommen eller ikke.

 

Kurset går lørdag og søndag 10-14:00. Hundene venter i bilen eller i bur når det ikke er deres tur, eller i medbrakt bur innendørs. Hundene som eventuelt er inne i bur må ikke forstyrre de andre deltagerene. Kurset inneholder to timer teori fordelt over helgen.

Ta kontakt med instruktøren dersom du er usikker på om kurset passer for deg.

 

Meld deg på

Deltager med hund
Available plasser: 5

Familiemedlemmer er velkomne

Deltager med hund billetten er utsolgt. Du kan prøve en annen billett eller en annen dato.

Dato

16 - 17-03-24

Tid

10:00 - 14:00

Pris

2300Kr

Mer info

Gerottihund

Sted

Hurdal
Sandsnesseter Grendehus, Engavegen 6, 2032 Maura
Kurskategorier

Instruktør

Ane Gerotti
Telefon
41763099
E-post
ane@lahaugmoenhundesenter.no
Påmelding

Siste kommentarer

    Kategorier