Innkallingskurs, tirsdager kl. 18.00

Å ha en pålitelig innkalling er sannsynligvis det viktigste for deg og hunden din.

Når hunden kan komme på innkalling kan vi gi den frihet, og det er en fantastisk følelse å vite at man kan kalle hunden inn igjen når som helst og hvor som helst!

Som på alle våre kurs jobber vi med belønningsbasert trening, nærmere bestemt klikkertrening. Det vil si at vi bruker noe hunden vil ha til å belønne hunden med, men vi lokker og lurer ikke hunden. På denne måten lærer vi hunden at det er lønnsomt å komme på innkalling også når den ikke ser belønningen i hånden. På kurset kommer vi til å jobbe med flere teknikker som lærer hunden at det er lurt å komme uansett om du står med synlig belønning eller ikke. 

TID: Vi møtes 4 tirsdager f.o.m. 29. august t.o.m. 26. september. Kursfri 12.9. Kurset varer i 1 time per gang, kl. 18-19. 

STED: Utendørs på Lambertseter v.g.s. er basen vår, men vi kommer til å møtes ulike steder for å få generalisert øvelsen skikkelig (altså at hunden lærer at den skal komme på innkalling uansett hvor dere er). Det vil derfor være en fordel om deltakerne har bil – si gjerne fra i påmeldingen hvis du ikke har. 

PRIS: 1600 kr. 

INSTRUKTØR: Marianne Mjelva. 

Dato

29-08-23 - 26-09-23
Utløpt!

Tid

18:00 - 19:00

Pris

1600Kr

Sted

Lambertseter
Kurskategorier

Instruktør

Marianne Mjelva
E-post
marianne@lahaugmoenhundesenter.no

Siste kommentarer

    Kategorier