Innkalling- og båndtrening, onsdager kl. 19-20

Å ha en pålitelig innkalling er sannsynligvis det viktigste for deg og hunden din.

På kurset jobber vi med både innkalling og båndtrening, sannsynligvis de to viktigste adferder for en god familiehund. Når hunden kan komme på innkalling kan vi gi den frihet. Innkallingskurs hjelper deg å oppnå en innkalling du kan stole på. Å kunne gå pent i bånd er også viktig dersom vi skal ha frihet til å ta med oss hunden overalt. Når hunden kan gå i bånd på en behagelig måte kan vi ha den med oss nesten hvor som helst.

På akkurat samme måte som vi deler opp komplisert lydighets øvelser og trene på delene hver for seg kan vi dele opp en innkalling og trene på alle delene hver for seg. Da kan vi trene slik at vi unngår at hunden feiler. Når vi unngår feil underveis er vi på god vei til en pålitelig innkalling.

Belønningsbasert trening

Har du en hund som kommer på innkalling så lenge den vet du har en godbit klar?

Som på alle våre kurs jobber vi med belønningsbasert trening, nærmere bestemt klikkertrening. Det vil si at vi bruker noe hunden vil ha til å belønne hunden men vi lurer ikke hunden. På denne måten lærer vi hunden at det er lønnsomt å komme på innkalling også når den ikke ser belønningen i hånden. På kurset kommer vi til å jobbe med flere teknikker som lærer hunden at det er lurt å komme uansett om du har godbiter i lomme eller ikke.

Å gå pent i bånd

Å kunne gå pent i bånd med forstyrrelser omkring er viktig for de fleste. Når hunden kan mestre å passere både gode lukter, artige mennesker og andre hunder kan vi senke skuldre og gå tur uten å bekymre oss. På dette kurset legger vi grunnlaget for å lære hunden å gå pent i bånd i alle situasjoner.

Vi har også et kurs der vi jobber konkret med å lære hunden å passere andre hunder. Den finner du her.

Kurset går over 7 onsdager

Meld deg på

Deltager med hund

Familiemedlemmer kan delta uten ekstra kostnad

Tilgjengelig plasser: 4
Deltager med hund billetten er utsolgt. Du kan prøve en annen billett eller en annen dato.

Dato

13-05-20 - 24-06-20

Tid

19:00 - 20:00

Pris

2000Kr

Sted

Kongsberg
Labro
Kurskategorier

Instruktør

Anita Holm
Telefon
90033634
E-post
anita@lahaugmoenhundesenter.no
Påmelding

Siste kommentarer

    Arkiv

    Kategorier

    • Ingen kategorier