Innkalling og båndtrening, torsdager 19.00 – 20.00

Å ha en pålitelig innkalling er sannsynligvis det viktigste for deg og hunden din.

På kurset jobber vi med både innkalling og båndtrening, sannsynligvis de to viktigste adferdene for en god familiehund. Når hunden kan komme på innkalling kan vi gi den frihet. Innkallingskurs hjelper deg å oppnå en innkalling du kan stole på. Å kunne gå pent i bånd er også viktig dersom vi skal ha frihet til å ta med oss hunden overalt. Når hunden kan gå i bånd på en behagelig måte kan vi ha den med oss nesten hvor som helst.

På akkurat samme måte som vi deler opp kompliserte lydighetsøvelser og trener på delene hver for seg kan vi dele opp en innkalling og trene på alle delene hver for seg. Da kan vi trene slik at vi unngår at hunden feiler. Når vi unngår feil underveis er vi på god vei til en pålitelig innkalling.

Belønningsbasert trening

Har du en hund som kommer på innkalling så lenge den vet du har en godbit klar?

Som på alle våre kurs jobber vi med belønningsbasert trening, nærmere bestemt klikkertrening. Det vil si at vi bruker noe hunden vil ha til å belønne hunden men vi lurer ikke hunden. På denne måten lærer vi hunden at det er lønnsomt å komme på innkalling også når den ikke ser belønningen i hånden. På kurset kommer vi til å jobbe med flere teknikker som lærer hunden at det er lurt å komme uansett om du har godbiter i lomma eller ikke.

Å gå pent i bånd

Å kunne gå pent i bånd med forstyrrelser omkring er viktig for de fleste. Når hunden kan mestre å passere både gode lukter, artige mennesker og andre hunder kan vi senke skuldrene og gå tur uten å bekymre oss. På dette kurset legger vi grunnlaget for å lære hunden å gå pent i bånd i alle situasjoner.

Vi har også et kurs der vi jobber konkret med å lære hunden å passere andre hunder. Det finner du her.

Kurset går over 7 uker.

Dato

22-04-21 - 10-06-21
Utløpt!

Tid

19:00 - 20:00

Pris

2350Kr
Kurskategorier

Instruktør

Naomi Sund
Telefon
93803539
E-post
naomi@lahaugmoenhundesenter.no

Siste kommentarer

    Kategorier