Innkalling og båndtrening, torsdager kl.19.00

Å ha en pålitelig innkalling er sannsynligvis det viktigste for deg og hunden din.

På kurset jobber vi med både innkalling og båndtrening, sannsynligvis de to viktigste adferder for en god familiehund. Når hunden kan komme på innkalling kan vi gi den frihet. Innkallingskurs hjelper deg å oppnå en innkalling du kan stole på. Å kunne gå pent i bånd er også viktig dersom vi skal ha frihet til å ta med oss hunden overalt. Når hunden kan gå i bånd på en behagelig måte kan vi ha den med oss nesten hvor som helst.

På akkurat samme måte som vi deler opp komplisert lydighets øvelser og trene på delene hver for seg kan vi dele opp en innkalling og trene på alle delene hver for seg. Da kan vi trene slik at vi unngår at hunden feiler. Når vi unngår feil underveis er vi på god vei til en pålitelig innkalling.

Belønningsbasert trening

Som på alle våre kurs jobber vi med belønningsbasert trening, nærmere bestemt klikkertrening. Det vil si at vi bruker noe hunden vil ha til å belønne hunden men vi lurer ikke hunden. På denne måten lærer vi hunden at det er lønnsomt å komme på innkalling også når den ikke ser belønningen i hånden. På kurset kommer vi til å jobbe med flere teknikker som lærer hunden at det er lurt å komme uansett om du har godbiter i lomme eller ikke.

Å gå pent i bånd

Å kunne gå pent i bånd med forstyrrelser omkring er viktig for de fleste. Når hunden kan mestre å passere både gode lukter, artige mennesker og andre hunder kan vi senke skuldre og gå tur uten å bekymre oss. På dette kurset legger vi grunnlaget for å lære hunden å gå pent i bånd i alle situasjoner.

Vi har også et kurs der vi jobber konkret med å lære hunden å passere andre hunder. Den finner du her.

Kurset går over 7 uker. Første kveld er teori på zoom fra 18.00 til ca 19.30. De resterende praktiske treningene er fra 19.00 – 20.00

Vi har fri i uke 51 og 52.

Utsolgt!

Dato

02-12-21 - 27-01-22
Utløpt!

Tid

19:00 - 20:00

Pris

2350Kr

Sted

Blindern, Oslo
Kurskategorier

Instruktør

Naomi Sund
Telefon
93803539
E-post
naomi@lahaugmoenhundesenter.no

Siste kommentarer

    Kategorier