Innkallingskurs, helgekurs 8.-9. februar

Ønsker du en hund som kommer løpende i full fart hver gang du roper?

Har du per dags dato en hund som kommer litt når det passer den, og som i hvert fall ikke kommer hvis det er noen fristelser i nærheten?

Da er dette kurset perfekt for deg!

Kurset er åpent for alle raser og mixer i alle aldre – hunder blir aldri for gamle til å lære 🙂

Max 6 deltakere per kurs.

​Vi jobber kun belønningsbasert, men uten lokking. Vi trener på en slik måte at hunden ikke skal trenge å se verken leker eller godbiter for å komme når du roper! Belønningen blir synlig først etter at hunden har kommet frem til deg. På dette kurset vil du med andre ord lære grunnleggende klikkertrening, som både er effektivt og svært morsomt når man gjør det riktig 🙂

Det blir mye praktisk trening, med teori flettet inn mens hundene har treningspauser.

Pris: 1400 kr per hund.

Sted: Kurset foregår utendørs på Lambertseter videregående skole. Her har vi tilgang på gressplen, skolegård, parkeringsplasser, samt et langt, opplyst område under tak. Taket redder oss dersom det skulle bli nedbør i løpet av helgen.

Dato: 8. og 9. februar 2020. 

Klokkeslett: Kl. 13.00-15.00 både lørdag og søndag (4 timer totalt).

Instruktør: Marianne Mjelva ​

Etter kurset vil du få tilsendt en detaljert oppsummering på e-post av alt vi har vært gjennom, og hva du bør tenke på framover for å få det slik du vil på tur med hunden din.

Hos oss bruker vi en metode som kalles «klikkertrening» på alle våre kurs. Klikkertrening er en utrolig effektiv og morsom treningsmetode når det gjøres riktig, og er belønningsbasert 🙂 Du blir ikke avhengig av å bruke klikker etter å ha vært på kurs.

Hele familien er velkommen på kurs uten tillegg i prisen! Prisen er per hund.

Ta gjerne kontakt på e-post-adresse: marianne@lahaugmoenhundesenter.no om du lurer på om dette kurset passer for deg eller ikke, eller om du har andre spørsmål til kurset før du melder deg på 🙂

Dato

08 - 09-02-20
Utløpt!

Tid

13:00 - 15:00

Pris

1400Kr

Sted

Lambertseter
Kurskategorier

Instruktør

Marianne Mjelva
E-post
marianne@lahaugmoenhundesenter.no

Siste kommentarer

    Kategorier