Lek- og belønningsutvikling, helg

Å ha gode belønninger gjør treningen mer effektiv, samtidig som det kan bidra til å styrke relasjonen mellom hund og fører. På dette kurset vil vi jobbe med å utvikle ulike typer belønninger slik at de kan brukes effektivt i treningen, men ikke minst slik at du og hunden din kan ha det skikkelig gøy sammen når dere trener!

Vi vil fokusere mye på å utvikle gode lekbelønninger, da det erfaringsmessig er det mange opplever å ha størst utfordringer med. Lek kan heldigvis, som det meste annet, læres, og å utvikle god lek er noe som kan trenes på. Ulike raser og individer leker ulikt, og vi vil gå gjennom ulike former for lek for å finne måter å leke på som passer for deg og din hund. Så enten du har en hund som overhodet ikke vil leke, eller du bare har enkelte utfordringer i leken, så kan leken utvikles hvis du har de rette verktøyene til å jobbe med det.

Eksempler på temaer vi vil ta opp er:
– Ulike former for lek (drakamp, jaktlek, lek med ball m.m.)
– Hvordan leke slik at risikoen for skade på hund (og fører!) reduseres
– Hvordan lære hunden å komme tilbake med leken
– Hvordan lære hunden å slippe leken

Vi vil også jobbe med å utvikle gode matbelønninger, da det er fort at vi blir litt kjedelige og forutsigbare når vi belønner med mat, og vi vil se litt på lek uten leker, dvs. lek mellom hunden og kun oss selv.

Kurset passer for hunder i alle aldre, da det i stor grad vil tilpasses hver enkelt hund. Vi trener en og en hund, så kurset passer også fint for hunder som har utfordringer i møte med andre hunder. Lurer du på om kurset passer for deg og din hund, eller har du andre spørsmål om kurset, så ta kontakt med instruktøren.

På dette kurset vil det være maks 4 hunder. Kurset går lørdag og søndag fra 10-14 begge dager.

 

Dato

21-02-20 - 22-02-20

Tid

10:00 - 14:00

Pris

2100Kr

Sted

Skedsmokorset
Lahaugmoen Hundesenter
Kurskategorier

Instruktør

Kristine Korneliussen
Telefon
47056570
E-post
kristine@lahaugmoenhundesenter.no

Siste kommentarer

    Arkiv

    Kategorier

    • Ingen kategorier