Nosework

Nosework årskurs (Fullt!)

Et spennende år med nosework!

Kurset med oppstart i oktober er fullt. Send mail til naomi@lahaugmoenhundesenter.no for å få informasjon neste gang kurset kommer på kalenderen.

Har du kommet godt i gang med nosework-trening og trenger å vite mer for å legge opp treningen bedre for hunden din? Da kan dette kurset passe fint for deg.

Årskurset er lagt opp med 4 helgesamlinger i løpet av et år og oppfølging via en privat facebook-gruppe gjennom hele året. På samlingene kommer vi til å ta et dybdedykk i viktige temaer for nosework, og selvfølgelig jobbe praktisk med søkstrening. Mellom helgesamlingene blir det lagt opp til treningsoppgaver tilpasset hver ekvipasje. Alle får en ny oppgave hver 14. dag slik at det blir god tid til å trene, stille spørsmål, løse problemer og trene mer.

Tema for helgene er:

  • Helg 1, (26. – 27. oktober, på Jevnaker) Duftteori og hundens luktesans, hvordan å la duften utdanne hunden.
  • Helg 2, (15. – 16. februar 2020, Skedsmokorset) Handling og førerferdigheter, hvordan vårt kroppspråk påvirker hunden.
  • Helg 3, (27. – 28. juni 2020, Skedsmokorset) Konkurransetrening. Hvordan å både forberede hunden og forstå søket under konkurransen. Vi jobber målrettet med strategier for både klasse 2 og 3.
  • Helg 4, (24. – 25. oktober 2020) Problemløsning. Motivasjon, lydighet til duften, utholdenhet, stressnivå, førermykhet med mer.

 

Vi kommer til å møtes på nye steder alle samlingene. Vi holder oss på Østlandet; mer informasjon om hvor vi skal være hver helg legges ut når det er klart.

Ta kontakt med instruktøren om du har spørsmål!

Dato

26-10-19 - 27-10-19

Tid

09:00 - 14:00

Pris

2800 pr helg

Sted

Skedsmokorset
Lahaugmoen Hundesenter
Kurskategorier

Instruktør

Naomi Sund
Telefon
93803539
E-post
naomi@lahaugmoenhundesenter.no

Siste kommentarer

    Arkiv

    Kategorier

    • Ingen kategorier