Nosework årskurs

Et spennende år med nosework!

Er du interessert i et dybdedykk i nosework? Få en innføring i en systematisk framgangsmåte for å trene nosework og oppfølging over tid. Årskurset er lagt opp med 4 helgesamlinger i løpet av et år og oppfølging via en privat facebook-gruppe gjennom hele året.

På samlingene kommer vi til å ta et dybdedykk i viktige temaer for nosework, og selvfølgelig jobbe praktisk med søkstrening. Vi skal la hundene få søkserfaring i varierte miljøer med utfordringer tilpasset deres behov.

Mellom helgesamlingene trener ekvipasjene videre med utgangspunkt i temamoduler som gir en systematisk tilnærming til viktig søksferdigheter og situasjoner. Vi skal bli enig om en rutine for levering og tilbakemelding på video slik at alle får tidsmessig effektiv tilbakemelding og hjelp til å planlegg neste trinn i treningen.

Tema for helgene er:

  • Helg 1, 21. – 22. august.  Duftteori og hundens luktesans, hvordan la duften utdanne hunden.
  • Helg 2, 27. – 28. november. Handling og førerferdigheter, hvordan vårt kroppsspråk påvirker hunden.
  • Helg 3, 12. – 13. mars 2022 Konkurransetrening. Hvordan å forberede hunden og forstå søket under konkurransen.
  • Helg 4, 2. – 3. juli 2022 Problemløsning. Motivasjon, lydighet til duften, utholdenhet, stressnivå, førermykhet med mer.

Deltagere på kurset bør ha deltatt på minst ett vanlig nosework kurs og ha jobbet videre med hunden i etterkant av dette. Har du kommet i gang med søksarbeid og ønsker en systematisk og målrettet framgangsmåte? Da er dette kurset for deg!

Kurset blir fakturert pr helg. Det vil si 3000,- pr helg.

Ta kontakt med instruktøren om du har spørsmål!

Utsolgt!

Dato

21 - 22-08-21
Utløpt!

Tid

09:00 - 14:00

Pris

12000Kr

Sted

Skedsmokorset
Lahaugmoen Hundesenter
Kurskategorier

Instruktør

Naomi Sund
Telefon
93803539
E-post
naomi@lahaugmoenhundesenter.no

Siste kommentarer

    Kategorier