Nosework årskurs online

Et spennende år med nosework!

Er du interessert i et dybdedykk i nosework? Få en innføring i en systematisk framgangsmåte for å trene nosework og oppfølging over tid. Nå tilbyr jeg årskurs online så du har mulighet til å delta uansett hvor i landet du befinner deg.

Kurset er lagt opp som følger:
  • – Minst en temaforelesning hver måned. Forelesningene kan du se når det passer deg, de blir tilgjengelig for deltagerne i vår onlinekurs verktøy.
  • – Diskusjonsmøter en gang i måneden. Møtene blir lagt til forskjellige tidspunkter hver gang, noen hverdagskvelder noen helge osv. Målet er at flest mulig skal kunne delta oftest mulig, men opptakene blir tilgjengelig for dere i etterkant.
  • – Målrettet oppgaver du kan jobbe gjennom med din hund. Oppgavene er tilgjengelig i temamoduler som gir en systematisk tilnærming til viktig søksferdigheter og situasjoner. Du tilpasser treningen til mulighetene du har der du er og kan få tilbakemelding på video gjennom hele året.
  • – Privat facebook gruppe der vi deler video og kan stille spørsmål når som helst. Du får tilbakemelding på det du har jobbet med og veiledning på hva du bør trene videre på.

 

Du kan velge hvilke nivå du vil delta på.

Deltager nivå 1: Du har tilgang til alt innhold og kan levere video flere ganger i uken. Du får tilbakemelding på alt du gjør og får kontinuerlig oppfølging gjennom hele året.

Deltager nivå 2: Du har tilgang til alt innhold og kan levere video 1 gang i måneden. Du kan stille spørsmål om oppgavene når som helst og delta på online diskusjoner.

Har du kommet i gang med søksarbeid og ønsker en systematisk og målrettet framgangsmåte? Da er dette kurset for deg!

Har du lyst til å komme i gang med nosework og få en god innføring helt fra starten? Bli med på kurs og gi hunden den best mulig starten på nosework karrieren! Ta kontakt om du er usikker om dette passer for deg.

Ta kontakt med instruktøren om du har spørsmål! naomi@lahaugmoenhundesenter.no

 

 

Kurset blir fakturert pr måned, 1100,- pr måned for deltagere nivå 1 og 550,- pr måned for deltagere nivå 2.

 

Dato

01-01-24 - 31-12-24
Pågående...

Tid

08:00 - 18:00

Pris

6600Kr
Kurskategorier

Instruktør

Naomi Sund
Telefon
93803539
E-post
naomi@lahaugmoenhundesenter.no

Siste kommentarer

    Kategorier