Nosework trinn 1, helgekurs 15-19:00 (innendørs)

Nosework er en spennende hundesport som passer for alle hunder. I korte trekk går aktiviteten ut på å søke for gjemmer med bestemte lukter i 4 forskjellige søksområder. Hunden trenger ikke markere funnet på noen bestemt måte. Det holder at hundefører forstår sin hund og vet når hunden har funnet. Hunden får glede av å bruke sin fantastiske luktesans i samarbeid med eier og eier får gleden av å se hunden sin i sitt beste element.

Mer informasjon om nosework finner du på www.nosework.no

På nybegynnerkurset starter vi treningen med å la hunden søke etter det den liker best. Vanligvis godbiter eller leker. På denne måten bygger vi erfaring og forventninger til søksarbeid før vi ber hunden om å søke etter det vi egentlig ønsker.

I nosework er det viktig at hunden får mulighet til å bruke luktesansen uten forstyrrelse av andre hunder eller noe annet som stresser hunden. Vi har bare en hund i aktivitet av gangen og tilpasser så godt som mulig slik at hunden kan ha fokus på søksjobben.

Hunden opplever mestring – de kan jo allerede bruke nesen – og samarbeid helt fra starten av treningen.  Dette gjør at aktiviteten kan bidra sterkt til rehabilitering av hunder med vanskeligheter i tillegg til at det er en veldig givende aktivitet både for hund og eier.

 

Kurset går 15-19 begge dager (lørdag og søndag), med en time teori på lørdag. Hundene venter i bilen eller i bur når det ikke er deres tur.

Utsolgt!

Dato

25 - 26-03-23
Utløpt!

Tid

15:00 - 19:00

Pris

2300Kr

Sted

Skedsmokorset
Lahaugmoen Hundesenter

Instruktør

Ane Gerotti
Telefon
41763099
E-post
ane@lahaugmoenhundesenter.no

Siste kommentarer

    Kategorier