Nosework trinn 1 (nybegynnerkurs)

Nosework er en spennende hundesport som passer for alle hunder. I korte trekk går aktiviteten ut på å søke for gjemmer med bestemte lukter i 4 forskjellige søksområder. Hunden trenger ikke markere funnet på noen bestemt måte, det holder at hundefører forstår sin hund og vet når hunden har funnet. Hunden får glede av å bruke sin fantastiske luktesans i samarbeid med eier og eier får gleden av å se hunden sin i sitt beste element.

Mer informasjon om nosework finner du på www.nosework.no

På nybegynnerkurset starter vi treningen med å la hunden søke etter det den liker best. Vanligvis godbiter eller leker. På denne måten bygger vi erfaring og forventninger til søksarbeid før vi ber hunden om å søke etter det vi egentlig ønsker.

Mer informasjon om nosework kurs hos oss finner du her.

Hunden opplever mestring – de kan jo allerede bruke nesen – og samarbeid helt fra starten av treningen.  Dette gjør at aktiviteten kan bidra sterkt til rehabilitering av hunder med vanskeligheter i tillegg til at det er en veldig givende aktivitet både for hund og eier.

Nosework er en aktivitet som er åpen for alle hunder, også de som ikke takler andre hunder eller har vanskelig for å mestre hverdagen. Det er alltid bare 1 hund i aktivitet av gangen og vi tilrettelegger slik at hundene mestrer og kan få plassen og roen de trenger for å lære.

Kurset går over 6 uker og skal være utendørs i området til Toso skole på Jevnaker. Vi tar fri mandag 13. september.

Merk tidspunktet: kurset går fra 18.00- ca 19.30

(Det er en gruppe som starter 19.30. Den finner du her.)

Ta kontakt om du lurer på noe! naomi@lahaugmoenhundesenter.no

Utsolgt!

Dato

30-08-21 - 11-10-21
Utløpt!

Tid

18:00 - 19:00

Pris

2100Kr

Sted

Jevnaker
Kurskategorier

Instruktør

Naomi Sund
Telefon
93803539
E-post
naomi@lahaugmoenhundesenter.no

Siste kommentarer

    Kategorier