Nosework trinn 1 (nybegynnerkurs)

Nosework er en spennende hundesport som passer for alle hunder. I korte trekk går aktiviteten ut på å søke for gjemmer med bestemt lukter i 4 forskjellige søksområder. Hunden trenger ikke markere funnet på noen bestemt måte, det holder at hundefører forstår sin hund og vet når hunden har funnet. Hunden får glede av å bruke sin fantastiske luktesans i samarbeid med eier og eier får gleden av å se hunden sin i sitt beste element.

Mer informasjon om nosework finner du på www.nosework.no

På nybegynnerkurset starter vi treningen med å la hunden søke etter det den liker best. Vanligvis godbiter eller leker. På denne måten bygger vi erfaring og forventninger til søksarbeid før vi ber hunden om å søke etter det vi egentlig ønsker. Du finner litt mer om nosework kursene hos oss her.

Hunden opplever mestring – de kan jo allerede bruke nesen – og samarbeid helt fra starten av treningen.  Dette gjør at aktiviteten kan bidra sterkt til rehabilitering av hunder med vanskeligheter i tillegg til at det er en veldig givende aktivitet både for hund og eier.

Vi har bare 1 hund i aktivitet av gangen, de andre venter i bilen eller i bur i et annet rom i lokalet. Dersom hunden ikke takler å være alene kan eieren vente sammen med hunden mens de andre hundene søker. Vi legger til rette og tilpasser slik at hunden mestrer.

Dersom smittevern reglene gjør at vi ikke kan være innendørs blir kurset flyttet utendørs i Skedsmokorset området.

På helgekurs bytter vi mellom teori og praktisk trening slik at både eier og hund får en god innføring i sporten. Ta kontakt om du har spørsmål!

Utsolgt!

Dato

26 - 27-06-21
Utløpt!

Tid

15:00 - 19:00

Pris

2100Kr

Sted

Skedsmokorset
Lahaugmoen Hundesenter
Kurskategorier

Instruktør

Naomi Sund
Telefon
93803539
E-post
naomi@lahaugmoenhundesenter.no

Siste kommentarer

    Kategorier