Nosework trinn 1 (nybegynnerkurs), helg

Nosework er en flott aktivitet for deg og hunden din. Det passer for hunder av alle raser og aldre. Du kan trene nesten hvor som helst og når som helst.  Dette er sporten du kan ta med deg overalt!

Nosework er en spennende hundesport som passer for alle hunder. I korte trekk går aktiviteten ut på at hunden søker etter spesielle lukter i 4 forskjellige søksområder. Hunden trenger ikke markere funnet på noen bestemt måte, det holder at hundefører forstår sin hund og vet når hunden har funnet. Nosework passer like bra til aktivisering som til konkurranse.

Hunden bruker sin utrolige luktesans i samarbeid med deg, og dette samarbeidet bidrar sterkt til å bygge en positiv relasjon mellom deg og hunden din. Hunden opplever mestring – de kan jo allerede bruke nesen – og samarbeid helt fra starten av treningen.  Dette gjør at aktiviteten kan bidra til å bygge selvtillit hos hunder med spesielle utfordringer, i tillegg til at det er en veldig givende aktivitet både for hund og eier.

Mer informasjon om nosework finner du på www.nosework.no

På nybegynnerkurset jobber vi med alle 4 søksområdene som hører til i en noseworkkonkurranse. Vi jobber med å bygge hundens forståelse for og mestring av oppgaven, før vi går videre med å introdusere de spesielle duftene. Vi starter treningen med å la hunden søke etter det den liker best, vanligvis godbiter eller leker. På denne måten bygger vi erfaring og forventninger til søksarbeidet før vi lærer hunden å søke etter Nosework-duftene.

Kurset krever ingen forkunnskaper. Det er maks 4 hunder på kurset og vi trener en og en hund, så kurset passer også fint for hunder som er engstelige eller har problemer med andre hunder eller liknende. Kurset går lørdag og søndag, fra kl. 15-19 begge dager.

Dato

22 - 23-02-20
Utløpt!

Tid

15:00 - 19:00

Pris

2100Kr

Sted

Skedsmokorset
Lahaugmoen Hundesenter
Kurskategorier

Instruktør

Kristine Korneliussen
Telefon
47056570
E-post
kristine@lahaugmoenhundesenter.no

Siste kommentarer

    Kategorier