Nosework trinn 1

Nosework er en spennende hundesport som passer for alle hunder. I korte trekk går aktiviteten ut på å søke etter gjemmer med bestemte lukter i 4 forskjellige søksområder. Hunden trenger ikke markere funnet på noen bestemt måte, det holder at hundefører forstår sin hund og vet når hunden har funnet. Hunden får glede av å bruke sin fantastiske luktesans i samarbeid med eier, og eier får glede av å se hunden i sitt beste element.

Mer informasjon om nosework finner du på www.nosework.no

På nybegynnerkurset starter vi treningen med å la hunden søke etter det den liker best. Vanligvis godbiter eller leker. På denne måten bygger vi erfaring og forventninger til søksarbeidet, før vi ber hunden om å søke etter det vi egentlig ønsker.

Mer informasjon om noseworkkurs hos oss finner du her.

Hunden opplever mestring – den kan jo allerede bruke nesen – og samarbeid helt fra starten av treningen.  Dette gjør at aktiviteten kan bidra til rehabilitering av hunder med problemer, i tillegg til at det er en veldig givende aktivitet både for hund og eier.

Nosework er en aktivitet som er åpen for alle hunder, også de som ikke takler andre hunder eller har vanskelig for å mestre hverdagen. Det er alltid bare en hund i aktivitet av gangen, og vi tilrettelegger slik at hundene mestrer og får plassen og roen de trenger for å lære.

Kurset går over 6 kvelder,  fra 20.00 – 21.00. Første kurskveld er teorikveld, de resterende er praktisk trening med fri i påske. Dersom smittevern regler tillater det trener vi innendørs i lokalene vår på Brånåsen. Der har vi god plass til å holde avstand og hundene kan trene i et rolig miljø. Om nødvendig er vi utendørs, innenfor noen minutters kjøreavstand fra lokalet.

Ta kontakt om du lurer på noe! naomi@lahaugmoenhundsenter.no

Utsolgt!

Dato

06-04-22 - 18-05-22
Utløpt!

Tid

20:00 - 21:00

Pris

2100Kr

Sted

Skedsmokorset
Lahaugmoen Hundesenter
Kurskategorier

Instruktør

Naomi Sund
Telefon
93803539
E-post
naomi@lahaugmoenhundesenter.no

Siste kommentarer

    Kategorier