På ski med hund

På ski med hund

Det er hyggelig å gå på ski med hunden så lenge den ikke er til sjenanse for andre skiløpere. Det gir fin trening for både eier og hund, og det bidrar til gode relasjoner. På Lahaugmoen hundesenter arrangerer vi kurs for skiløpere som vil ha med seg en grei hund i skiløypene. Vi øver på å holde oss på høyre side av sporet, passere andre hunder, forskjell på høyre og venstre og å holde seg bak i bratte bakker. Det er ikke en forutsetning at du har en hund som skal trekke, du kan godt ha med deg en hund som liker å holde seg bak deg i skisporet.

Den første kvelden har vi teori, resten av kurset foregår på ski. På teorikvelden kommer vi til å gå gjennom nødvendig utstyr som sele, strikkbånd og belte. Vi kommer også til å tørrtrene litt på øvelser som vi skal lære hunden.  Dette wer en unik mulighet til å trene med hunden i skiløypa hvor du møter andre som trener med det samme målet.

Vi er naturligvis avhengig av nok snø. Hvis det mulig vil vi holde oss i området rundt Nittedal, men det er mulig vi også må reise lengre opp mot Romeriksåasen. På Brovoll er det som regel fine forhold.

Kurset går over 7 kvelder, med vinterferie i midten (19. februar).

Dato

07-01-20 - 25-02-20

Tid

19:00 - 20:00

Pris

2350Kr

Sted

Skedsmokorset
Lahaugmoen Hundesenter
Kurskategorier

Instruktør

Nanna Voldner
E-post
nanna@lahaugmoenhundesenter.no

Siste kommentarer

    Arkiv

    Kategorier

    • Ingen kategorier