På ski med hund. Tirsdager kl. 19 – 20

Det er hyggelig å gå på ski med hunden så lenge den ikke er til sjenanse for en selv eller andre skiløpere. Det gir fin trening for både eier og hund, og det bidrar til gode relasjoner.  Vi holder kurs for skiløpere som vil ha med seg en grei hund i skiløypene. Vi øver på å holde oss på høyre side av sporet, passere andre hunder, lære inn  høyre og venstre og å holde seg bak i bratte bakker. Det er ikke en forutsetning at du har en hund som skal trekke, du kan godt ha med deg en hund som liker å holde seg bak deg i skisporet.

Den første kvelden har vi noe teori, og litt tørrtrening med hund uten ski. Rresten av kurset foregår på ski. På teorikvelden kommer vi til å gå gjennom nødvendig utstyr som sele, strikkbånd og belte.  Dette er en unik mulighet til å trene med hunden i skiløypa hvor du møter andre som trener med det samme målet (og som har høy toleranse for andre hunder :))

Vi er naturligvis avhengig av nok snø. Hvis det mulig vil vi holde oss i området rundt Nittedal, men det kan hende vi også må reise lengre opp mot Romeriksåasen. På Brovoll er det som regel fine forhold.

Kurset går over 6 kvelder

Utsolgt!

Dato

12-01-21 - 16-02-21
Utløpt!

Tid

19:00 - 20:00

Pris

2100Kr

Sted

Nittedal
Birkelundveien 64, 1481 Hagan
Kurskategorier

Instruktør

Nanna Voldner
E-post
nanna@lahaugmoenhundesenter.no

Siste kommentarer

    Kategorier