Rallylydighet – bli bedre i ringen! Klasse 1 og 2

Dette søndags-helgekurset er beregnet på deg som har startet i rallylydighet klasse 1 og eventuelt klasse 2 noen ganger, og som vil forbedre konkurranseprestasjonen og oppnå bedre resultater. 

Dette kurset er nå fullt. Ta gjerne kontakt med instruktør Marianne på marianne@lahaugmoenhundesenter.no for å stille deg på venteliste, eller ta kontakt og si fra om du ønsker at jeg setter opp kurset flere ganger 🙂 

MAX 4 PLASSER på dette kurset for ekstra god oppfølging.

TID: Vi møtes søndag 15. november og søndag 22. november kl. 15-19 begge dager. (Det er beregnet at man skal kunne konkurrere på Hadeland lørdag 21. november om man ønsker det).

STED: Vi trener innendørs i våre oppvarmede lokaler i Brånåsveien ved Skedsmokorset (2. etasje uten heis).

PRIS: 2100 kr. 

Plan for første kursdag:

  • – Ta opp aktuelle problemstillinger og se om det er momenter eller skilt hver ekvipasje har behov for å øve mer på.
  • – Vi setter opp flere forskjellige, hele baner i løpet av helgen, pirker på alle slags ting som kan føre til trekk eller disk, og øver på hvordan det er lurt å legge opp belønningsstrategien for å få hunden til å kunne gå en hel bane (med fullt fokus!) før belønning.
  • – På slutten av dagen oppsummerer vi og sørger for at alle har en stevne-plan mtp oppvarming, gjennomføring og belønning på konkurransedagen.

 

Planen for andre kursdag – som blir en uke senere – legges ut fra hva vi gjør første dag, og ut fra eventuelle stevneresultater 21.11. Målet er å bli bedre på konkurransebanen! 💪

Forkunnskaper: Deltakerne må kunne alle skiltene i klasse 1 og de fleste i klasse 2, samt ha konkurrert offisielt i rallylydighet. 

 

Ta gjerne kontakt med instruktør Marianne på marianne@lahaugmoenhundesenter.no hvis du lurer på om dette passer for deg 🙂

Utsolgt!

Dato

15 - 22-11-20
Utløpt!

Tid

15:00 - 19:00

Pris

2100Kr

Sted

Skedsmokorset
Lahaugmoen Hundesenter
Kurskategorier

Instruktør

Marianne Mjelva
E-post
marianne@lahaugmoenhundesenter.no

Siste kommentarer

    Kategorier