Rallylydighetskurs

Rallylydighet fellestrening – stimuluskontroll

Fellestreningen er for deg som har kommet i gang med rallylydighet, enten på kurs eller ved trening på egen hånd. På fellestreninger sommeren 2020 skal vi ha forskjellige temaer hver gang.

Onsdag 29. juli skal vi ha ekstra fokus på å jobbe med stimuluskontroll. God stimuluskontroll burde man selvfølgelig ha på alle øvelser som inngår i rallylydighet! Vi kommer til å jobbe spesielt med skiltene der hunden skal i sitt, dekk eller stå på signal både i utgangsstilling eller foran fører. Men her kan ekvipasjene velge å jobbe med akkurat det de trenger mer repetisjon av. Skriv gjerne i påmeldingsskjemaet dersom du ønsker bestemte skilt.

Vi starter treningen med stimuluskontroll repetisjon og øvelse på de forskjellige trinnene. Så går vi videre til korte kombinasjoner som inkluderer skiltene vi har øvd på.

Treningsgruppen er tiltenkt de som er i gang med trening av momentene for rallylydighet. Instruktøren vil legge opp dagens oppgaver og være tilgjengelig for å veilede og svare spørsmål men kommer også til å trene egen hund.

Dato

29-07-20
Utløpt!

Tid

12:00 - 15:00

Pris

300Kr

Sted

Skedsmokorset
Lahaugmoen Hundesenter
Kurskategorier

Instruktør

Naomi Sund
Telefon
93803539
E-post
naomi@lahaugmoenhundesenter.no

Siste kommentarer

    Kategorier