Rallylydighet konkurransegruppe kveld, torsdager kl. 20.15

Kurs og treningsgruppe for dere som driver med rallylydighet! 🙂 

Forkunnskapskrav: Minimum 2 kurs i rallylydighet fra tidligere. 

Treningsgruppa passer for: Deltakere som allerede konkurrerer i rallylydighet klasse 1 eller 2, eller har mål om å konkurrere i løpet av høsten. 

OPPSTART TORSDAG 1. SEPTEMBER 

TID: Vi møtes torsdagskvelder kl. 20.15 og holder på i ca. 1t15 min. Det blir 10 kurskvelder (men 8 på hver), siste kurskveld 3. november. De 4 siste kveldene – 13., 20., 27. oktober samt 3. november blir det dobbelttime-trening og vi starter kl. 19.00 og deler trolig i to grupper. 

OBS! Klippekort-ordning denne gangen! Det betyr at utenom dobbelttime-øktene kjører vi max 5 ekvipasjer, og dere betaler for totalt 8 økter – dvs at hver deltaker kan delta på inntil 4 av de 6 første øktene. Hvem som kommer hvilken dag kommer det nærmere beskjed om, og det vil naturligvis bli tatt hensyn til hva hver deltaker har anledning til og ønske om. 

STED: Vi møtes hovedsakelig innendørs i våre oppvarmede lokaler på Skedsmokorset, men utendørs ved fint vær. 

Kurset vil tilpasses deltakerne og målet er at alle får jobbet med det de trenger å jobbe med. Vi vil bytte på å jobbe med momenter, skilt og kombinasjoner, de fleste av kveldene går vi fulle konkurransebaner dersom det er det folk ønsker. 

8 kvelder, 2550 kr.

Dato

01-09-22 - 03-11-22
Utløpt!

Tid

20:15 - 21:30

Pris

2550Kr

Sted

Skedsmokorset
Lahaugmoen Hundesenter
Kurskategorier

Instruktør

Marianne Mjelva
E-post
marianne@lahaugmoenhundesenter.no

Siste kommentarer

    Kategorier