Rallylydighet – konkurranseklar!

Dette kurset er nå fullt. Ta gjerne kontakt med instruktør Marianne på marianne@lahaugmoenhundesenter.no hvis du ønsker å stå på venteliste eller du ønsker at jeg setter opp flere slike kurs 🙂

 

Dette helgekurset er beregnet på deg som er klar for og har lyst til å debutere i rallylydighet klasse 1 i løpet av høsten!

Vi setter opp flere forskjellige, hele baner fra klasse 1 i løpet av helgen, pirker på alle slags ting som kan føre til trekk eller disk, og øver på hvordan det er lurt å legge opp belønningsstrategien for å få hunden til å kunne gå en hel bane før belønning. På slutten av helgen oppsummerer vi og sørger for at alle har en plan mtp ankomst, briefing, oppvarming, gjennomføring og belønning på konkurransedagen.

Forkunnskaper:

  • – minimum Grunnferdigheter trinn 1
  • OG
  • – minimum ett, helst minst to kurs i rallylydighet

 

Vi møtes lørdag og søndag 3.-4. oktober kl. 10-14 begge dager. Vi trener i utgangspunktet innendørs i våre oppvarmede lokaler i Brånåsveien ved Skedsmokorset, men er utendørs en av dagene hvis det blir fint høstvær.

Ta gjerne kontakt med instruktør Marianne på marianne@lahaugmoenhundesenter.no hvis du lurer på om dette passer for deg 🙂

Utsolgt!

Dato

03 - 04-10-20
Utløpt!

Tid

10:00 - 14:00

Pris

2100Kr

Sted

Skedsmokorset
Lahaugmoen Hundesenter
Kurskategorier

Instruktør

Marianne Mjelva
E-post
marianne@lahaugmoenhundesenter.no

Siste kommentarer

    Kategorier