Rallylydighet nybegynnerkurs

Vi har invitert Ane Andersen fra Catch Hundetrening til å holde nybegynnerkurs i rallylydighet hos oss.

Ane er godkjent rallylydighetsintruktør i NRL og har klikkerinstruktørutdanning fra Canis. Mer om Ane finner du her.

Rallylydighet er en morsom hundesport der hund og fører går en bane som er merket med skilt. Ved hvert skilt skal ekvipasjen utføre en bestemt øvelse, som er merket på skiltet. I klasse 1 er øvelsene forskjellige kombinasjoner av sitt, dekk og stå enten foran eller ved siden av fører, i tillegg til å gå i lineføring ved førers side. Noen skilt krever bare en adferd, andre skilt en kombinasjon av flere og noen at ekvipasjen går lineføring i bestemte mønstre i banen. Dette kan høres litt forvirrende ut, men fører har alltid mulighet til å se på skiltet og trenger ikke bekymre seg over å huske hva hen skal gjøre.

Videre i klassene blir øvelsene mer komplisert og utfordrer både hund og fører. I klasse 1 går hunden i bånd, i de øvre klassene går hunden uten. Mer om rallylydighet finner du her.

På dette kurset jobber vi med innlæring av de grunnleggende teknikkene og skiltene med hovedfokus på klasse 1 og 2. For å delta på kurset er det lurt at hunden har erfaring med klikkertrening og kan trene effektivt i kurssetting. Hunden bør ha litt forståelse for enkle adferder som sitt, dekk og stå. Det er fint om du tar kontakt hvis du er usikker på om kurset passer for deg.

Du trenger ikke ha mål om å konkurrere for å delta, det er mange som trener rallylydighet fordi treningen i seg selv er gøyal. Rallylydighet er en sport det er lett å bli glad i å jobbe med og som gir meningsfull trening i hverdagen til hunden.

Du kan lese mer om hvordan vi trener rallylydighet her.

Lurer du på noe? Send mail til naomi@lahaugmoenhundesenter.no

Utsolgt!

Dato

28 - 29-03-20
Utløpt!

Tid

10:00 - 15:00

Pris

2250Kr

Sted

Skedsmokorset
Lahaugmoen Hundesenter
Kurskategorier

Instruktør

Naomi Sund
Telefon
93803539
E-post
naomi@lahaugmoenhundesenter.no

Siste kommentarer

    Kategorier