Rallylydighet nybegynnerkurs

Vi har invitert Ane Andersen fra Catch Hundetrening til å holde nybegynnerkurs i rallylydighet hos oss.

Ane er godkjent rallylydighetsintruktør i NRL og har klikkerinstruktørutdanning fra Canis. Mer om Ane finner du her.

Rallylydighet er en morsom hundesport der hund og fører går en bane som er merket med skilt. Ved hvert skilt skal ekvipasjen utføre en bestemt øvelse, som er merket på skiltet. I klasse 1 er øvelsene forskjellige kombinasjoner av sitt, dekk og stå enten foran eller ved siden av fører, i tillegg til å gå i lineføring ved førers side. Noen skilt krever bare en adferd, andre skilt en kombinasjon av flere og noen at ekvipasjen går lineføring i bestemte mønstre i banen. Dette kan høres litt forvirrende ut, men fører har alltid mulighet til å se på skiltet og trenger ikke bekymre seg over å huske hva hen skal gjøre.

Videre i klassene blir øvelsene mer komplisert og utfordrer både hund og fører. I klasse 1 går hunden i bånd, i de øvre klassene går hunden uten. Mer om rallylydighet finner du her.

På dette kurset jobber vi med innlæring av de grunnleggende teknikkene og skiltene med hovedfokus på klasse 1 og 2. Hunden må ha påbegynt trening med sikte på hundesport for å kunne delta. Du trenger ikke ha mål om å konkurrere for å delta på kurset, det er mange som trener rallylydighet fordi treningen i seg selv er gøyal. Rallylydighet er en sport det er lett å bli glad i å jobbe med og som gir meningsfull trening i hverdagen til hunden.

Du kan lese mer om hvordan vi trener rallylydighet her.

For å delta på kurset må dere ha gått «Grunnferdigheter 1» hos oss, eller tilsvarende kurs. Dersom du har gått kurs et annet sted ønsker vi at du tar kontakt før du melder på til rallylydighetskurset. På den måten sikrer vi at alle kommer til riktig kurs for sitt behov.

Lurer du på noe? Send mail til naomi@lahaugmoenhundesenter.no

Meld deg på

Deltager med hund

Familiemedlemmer kan delta uten ekstra kostnad

Ledige plasser: 6
Deltager med hund plassene er fylt opp. Ta kontakt med instruktør hvis du ønsker å stå på venteliste.

Dato

28-03-20 - 29-03-20

Tid

10:00 - 15:00

Pris

2250Kr

Sted

Skedsmokorset
Lahaugmoen Hundesenter
Kurskategorier

Instruktør

Naomi Sund
Telefon
93803539
E-post
naomi@lahaugmoenhundesenter.no
Påmelding

Siste kommentarer

    Arkiv

    Kategorier

    • Ingen kategorier