Rallylydighet nybegynnerkurs, torsdager kl. 20.15

Rallylydighet er en morsom hundesport der hund og fører går en bane som er merket med skilt. Ved hvert skilt skal ekvipasjen utføre en bestemt øvelse, som er merket på skiltet. I klasse 1 er øvelsene forskjellige kombinasjoner av sitt og dekk enten foran eller ved siden av fører, i tillegg til å gå lineføring ved førers side. Videre i klassene blir øvelsene mer kompliserte, og utfordrer både hund og fører. I klasse 1 går hunden i bånd, i de øvre klassene går hunden uten.

Mer om rallylydighet finner du her.

Dette kurset er fullt. Ta gjerne kontakt med instruktør Marianne på marianne@lahaugmoenhundesenter.no om du vil stille deg på venteliste. 

På dette kurset jobber vi med innlæring av de grunnleggende teknikkene og skiltene med hovedfokus på klasse 1 og 2.

For å delta på kurset er det lurt at hunden har erfaring med klikkertrening og kan trene effektivt i kurssetting. Hunden bør ha litt forståelse for adferder som sitt, dekk, stå og lineføring. Det er fint om du tar kontakt hvis du er usikker på om kurset passer for deg.

Du trenger ikke ha mål om å konkurrere for å delta, det er mange som trener rallylydighet fordi treningen i seg selv er gøyal. Rallylydighet er en sport det er lett å bli glad i å jobbe med og som gir meningsfull trening i hverdagen til hunden.

Vi trener 8 torsdagskvelder f.o.m. 16. april t.o.m. 11. juni, med pause 21. mai (helligdag), kl. 20.15-21.30 hver gang.

Vi trener fortrinnsvis inne i våre oppvarmede lokaler på Skedsmokorset, men kommer til å trene ute på en treningsplass i nærheten mot slutten av kurset dersom været er fint.

Utsolgt!

Dato

16-04-20 - 11-06-20
Utløpt!

Tid

20:15 - 21:30

Pris

2650Kr

Sted

Skedsmokorset
Lahaugmoen Hundesenter
Kurskategorier

Instruktør

Marianne Mjelva
E-post
marianne@lahaugmoenhundesenter.no

Siste kommentarer

    Kategorier