Rallylydighet trinn 1, helgekurs

Rallylydighet er en morsom hundesport der hund og fører går en bane som er merket med skilt. Ved hvert skilt skal ekvipasjen utføre en bestemt øvelse, som er merket på skiltet. I klasse 1 er øvelsene forskjellige kombinasjoner av sitt og dekk enten foran eller ved siden av fører, i tillegg til å gå lineføring ved førers side. Videre i klassene blir øvelsene mer kompliserte, og man jobber også med agility-øvelser som hopp og tunnell! I klasse 1 går hunden i bånd, i de øvre klassene går hunden uten.

Mer om rallylydighet finner du her.

På dette kurset jobber vi med innlæring av de grunnleggende teknikkene og skiltene med hovedfokus på klasse 1 og 2. Vi snakker også om regelverk og hva som skal til i konkurranser.

Forkunnskaper: For å delta på kurset må hund og fører ha erfaring med belønningsbasert trening og kunne trene effektivt i kurssetting. Hunden bør ha forståelse for adferder som sitt, dekk, bli og være litt i gang med  lineføring (gå på venstre side av fører med fokus på fører). Det er også en fordel om hunden har en god utgangsstilling og bakpartskontroll, f.eks. ved at du har gått Grunnferdigheter trinn 1 el.l., men dette er ikke et krav.

Du trenger ikke ha mål om å konkurrere for å delta, det er mange som trener rallylydighet fordi treningen i seg selv er gøyal! Rallylydighet er en sport det er lett å bli glad i å jobbe med og som gir meningsfull trening i hverdagen til hunden.

INFO:

  • – Vi møtes i 4 timer 2 dager på rad (8 timer totalt): Lørdag og søndag 28.-29. januar kl. 10.30-14.30.
  • – Pris: 2300 kr.
  • – Sted: I våre oppvarmede lokaler innendørs på Skedsmokorset. 
  • – Max 5 plasser, eksklusivt! 

 

Etter kurset kan du gå videre til rallylydighet trinn 2, som blir blant annet helgen 11.-12. februar. Etter dette igjen er du velkommen på treningsgrupper i rallylydighet som holdes jevnlig i løpet av året. 

Ta gjerne kontakt med instruktør Marianne på marianne@lahaugmoenhundesenter.no ved spørsmål 🙂 

Utsolgt!

Dato

28 - 29-01-23
Utløpt!

Tid

10:30 - 14:30

Pris

2300Kr

Sted

Skedsmokorset
Lahaugmoen Hundesenter
Kurskategorier

Instruktør

Marianne Mjelva
E-post
marianne@lahaugmoenhundesenter.no

Siste kommentarer

    Kategorier