Rallylydighet trinn 1, tirsdager kl. 18.40-20

Rallylydighet er en morsom hundesport der hund og fører går en bane som er merket med skilt. Ved hvert skilt skal ekvipasjen utføre en bestemt øvelse som er merket på skiltet. I klasse 1 er øvelsene bl.a. forskjellige kombinasjoner av sitt og dekk enten foran eller ved siden av fører, i tillegg til å gå i lineføring ved førers side. Noen skilt krever bare en adferd, andre skilt en kombinasjon av flere og noen at ekvipasjen går lineføring i bestemte mønstre i banen. Dette kan høres litt forvirrende ut, men fører har alltid mulighet til å se på skiltet og trenger ikke bekymre seg over å huske hva hen skal gjøre.

Videre i klassene blir øvelsene mer komplisert og utfordrer både hund og fører. I klasse 1 går hunden i bånd, i de øvre klassene går hunden uten. Mer om rallylydighet finner du her.

På dette kurset jobber vi med innlæring av de grunnleggende teknikkene og skiltene med hovedfokus på klasse 1 og 2. For å delta på kurset er det lurt at hunden har erfaring med klikkertrening og kan trene effektivt i kurssetting.  Vi anbefaler at deltagere har erfaring fra trening av grunnferdigheter, for eksempel fra kurset Grunnferdigheter trinn 1 eller tilsvarende. Hunden bør ha forståelse for enkle adferder som sitt, dekk og stå.

Du trenger ikke ha mål om å konkurrere for å delta, det er mange som trener rallylydighet fordi treningen i seg selv er gøyal. Rallylydighet er en sport det er lett å bli glad i å jobbe med og som gir meningsfull trening i hverdagen til hunden.

Kurset går over 6 tirsdager. Fri 21.11 og 28.11.

Du kan lese mer om hvordan vi trener rallylydighet her.

 

Utsolgt!

Dato

24-10-23 - 12-12-23
Utløpt!

Tid

18:40 - 20:00

Pris

2550Kr

Sted

Skedsmokorset
Lahaugmoen Hundesenter
Kurskategorier

Instruktør

Anita Holm
Telefon
90033634
E-post
anita@lahaugmoenhundesenter.no

Siste kommentarer

    Kategorier