Sommerkurs i rallylydighet for nybegynnere

Rallylydighet er en morsom hundesport der hund og fører går en bane som er merket med skilt. Ved hvert skilt skal ekvipasjen utføre en bestemt øvelse, som er merket på skiltet. I klasse 1 er øvelsene forskjellige kombinasjoner av sitt og dekk enten foran eller ved siden av fører, i tillegg til å gå lineføring ved førers side. Videre i klassene blir øvelsene mer kompliserte, og man jobber også med agility-øvelser som hopp og tunnell! I klasse 1 går hunden i bånd, i de øvre klassene går hunden uten.

Mer om rallylydighet finner du her.

På dette kurset jobber vi med innlæring av de grunnleggende teknikkene og skiltene med hovedfokus på klasse 1 og 2.

Forkunnskaper: For å delta på kurset er det lurt at fører har erfaring med klikkertrening og at hunden kan trene effektivt i kurssetting. Hunden bør ha litt forståelse for adferder som sitt, dekk, bli og lineføring, og det er en fordel hvis hunden har jobbet med bakpartskontroll. Det er fint om du tar kontakt hvis du er usikker på om kurset passer for deg.

Du trenger ikke ha mål om å konkurrere for å delta, det er mange som trener rallylydighet fordi treningen i seg selv er gøyal. Rallylydighet er en sport det er lett å bli glad i å jobbe med og som gir meningsfull trening i hverdagen til hunden.

INFO:

  • – Vi møtes i 4 dager på rad (8 timer totalt): Mandag til torsdag 28. juni-1. juli kl. 16.00-18.00.
  • – Pris: 2350 kr.
  • – Sted: Vi har basen vår i våre lokaler innendørs på Skedsmokorset, men blir det mye fint vær kommer vi til å være mest utendørs på et egnet område i nærheten.

Meld deg på

Deltager med hund
Tilgjengelig plasser: 3
Deltager med hund billetten er utsolgt. Du kan prøve en annen billett eller en annen dato.

Dato

28-06-21 - 01-07-21

Tid

16:00 - 18:00

Pris

2350Kr

Sted

Skedsmokorset
Lahaugmoen Hundesenter
Kurskategorier

Instruktør

Marianne Mjelva
E-post
marianne@lahaugmoenhundesenter.no
Påmelding

Siste kommentarer

    Arkiv

    Kategorier

    • Ingen kategorier