Sommerkurs i rallylydighet, trinn 1

Rallylydighet er en morsom hundesport der hund og fører går en bane som er merket med skilt. Ved hvert skilt skal ekvipasjen utføre en bestemt øvelse, som er merket på skiltet. I klasse 1 er øvelsene forskjellige kombinasjoner av sitt og dekk enten foran eller ved siden av fører, i tillegg til å gå lineføring ved førers side. Videre i klassene blir øvelsene mer kompliserte, og man jobber også med agility-øvelser som hopp og tunnell! I klasse 1 går hunden i bånd, i de øvre klassene går hunden uten.

Mer om rallylydighet finner du her.

På dette kurset jobber vi med innlæring av de grunnleggende teknikkene og skiltene med hovedfokus på klasse 1 og 2.

Forkunnskaper: For å delta på kurset er det lurt at fører har erfaring med klikkertrening – eventuelt annen belønninsbasert trening – og at hunden kan trene effektivt i kurssetting. Hunden bør ha litt forståelse for adferder som sitt, dekk, bli og lineføring, og det er en fordel hvis hunden har jobbet med bakpartskontroll men dette er ikke et krav 🙂

Du trenger ikke ha mål om å konkurrere for å delta, det er mange som trener rallylydighet fordi treningen i seg selv er gøyal. Rallylydighet er en sport det er lett å bli glad i å jobbe med og som gir meningsfull trening i hverdagen til hunden.

INFO:

  • – Vi møtes i 4 dager på rad (8 timer totalt): Mandag til torsdag 28. juni-1. juli kl. 16.00-18.00.
  • – Pris: 2200 kr.
  • – Sted: Vi har basen vår i våre lokaler innendørs på Skedsmokorset, men blir det mye fint vær kommer vi til å være mest utendørs på et egnet område innen rimelig kjøreavstand.

Dato

28-06-21 - 01-07-21
Utløpt!

Tid

16:00 - 18:00

Pris

2200Kr

Sted

Skedsmokorset
Lahaugmoen Hundesenter
Kurskategorier

Instruktør

Marianne Mjelva
E-post
marianne@lahaugmoenhundesenter.no

Siste kommentarer

    Kategorier