Treningsgruppe lydighet (bruks-/konkurranselydighet), kl. 20.15-21.45.

Innendørs treningsgruppe i januar og februar for deg som klikkertrener og som vil fokusere på bruks- og/eller konkurranselydighet e.l. Du må ha gjennomført et grunnferdighetskurs hos Lahaugmoen hundesenter eller en annen Canis-avdeling, eller ha tilsvarende kunnskaper om klikkertrening, for å delta. Ta kontakt med instruktøren dersom du er i tvil om gruppen passer for deg.

På denne treningsgruppen vil det være maks 4 deltakere, og vi vil veksle mellom at deltakerne trener en og en, og at deltakerne trener samtidig. Du kan jobbe med grunnferdigheter, delmomenter og/eller hele øvelser – det er opp til deg.

Det forventes at hver enkelt planlegger og gjennomfører sin egen trening. Instruktøren vil gi innspill i den grad deltakerne ønsker det. Når du ikke trener egen hund, vil du trene på å observere og analysere de andres treningsøkter. Vi legger også opp til å diskutere treningen, i den grad hver enkelt ønsker det.

​Dersom deltakerne ønsker det, kan det være aktuelt å ha bestemte temaer på noen av treningskveldene. Nærmere opplegg vil bli fastsatt i samråd med deltakerne.​

​Treningsgruppen går over 7 uker á 1,5 t per gang. Pris: 1500.-.

Treningen foregår inne i oppvarmet lokale.

 

Dato

08-01-20 - 19-02-20

Tid

20:15 - 21:45

Pris

1500Kr

Sted

Skedsmokorset
Lahaugmoen Hundesenter

Instruktør

Kristine Korneliussen
Telefon
47056570
E-post
kristine@lahaugmoenhundesenter.no

Siste kommentarer

    Arkiv

    Kategorier

    • Ingen kategorier