Valpekurs, onsdager 17.45 – 18.45

Å delta på valpekurs er noe av det viktigste du kan gjøre med valpen din!

Å oppdra en valp er både spennende og krevende. Det er en periode der mye skal læres og tilvennes, med mye nytt for både valp og eier. På valpekurs får du en god innføring i både trening av valpen og hvordan håndtere vanlige problemer som hører til valpetiden.

Lurer du på hva du skal gjøre når valpen biter, tygger ting eller stjeler ting? Er det vanskelig å få valpen til å være rolig på kveldstid eller å lære den å være hjemme alene? Har du en valp som kaster seg til enden av båndet på tur eller en valp som legger seg ned og ikke vil gå? Lurer du på hva du skal gjøre når valpen kaster seg etter føttene og buksebeina dine når du går over gulvet? På teoridelen får du svar på slike problemstillinger og en god gjennomgang av treningsprinsipper.

På valpekurs lærer du hvordan å trene valpen til:

 • å ta kontakt med fører
 • å komme på innkalling
 • å gå pent i bånd
 • å være sammen med andre hunder og mennesker
 • å hilse pent
 • hverdagsadferd som sitt, ligg og bli

Deltagelse på valpekurs gir valpen viktig sosial erfaring i en trygg setting. Instruktøren veileder slik at valpene får gode erfaringer med andre hunder både i situasjoner der de ikke kan eller skal hilse og i situasjoner der det er lagt til rette for at valpene kan leke.

Kurset går over 7 uker. 

Dersom smittevern regler tillater det trener vi innendørs i lokalene vår på Brånåsen. Der har vi god plass til å holde avstand og valpene kan trene i et rolig miljø. Om nødvendig er vi utendørs, innenfor noen minutters kjøreavstand fra lokalet.

Kurset starter 21.4. med gjennomgang av teori online. Dersom det er mulig møtes vi for praktisk trening uken etter. Om det er fortsatt umulig å møtes kommer vi i gang med trening gjennom å bruke digitale løsninger til både undervisning og veiledning. På denne måten får valpene en start på trening og dere eiere får tilgang til veiledning mens vi venter på å møtes.

Her kan du lese mer om trening hos oss. 

Har du spørsmål om kurset? Ta kontakt med instruktøren.

Utsolgt!

Dato

21-04-21 - 09-06-21
Expired!

Tid

17:45 - 18:45

Sted

Skedsmokorset
Lahaugmoen Hundesenter
Kurskategorier

Instruktør

Naomi Sund
Telefon
93803539
E-post
naomi@lahaugmoenhundesenter.no

Siste kommentarer

  Arkiv

  Kategorier

  • Ingen kategorier