Valp på kurs

Valpekurs, onsdager kl. 18-19

Å delta på valpekurs er noe av det viktigste du kan gjøre!

Å oppdra en valp er både spennende og krevende. Det er en periode der mye skal læres og tilvennes, med mye nytt for både valp og eier. På valpekurs får du en god innføring i både trening av valpen og hvordan å håndtere vanlige problemer som hører til valpetiden.

Lurer du på hva du skal gjøre når valpen biter, tygger ting eller stjeler ting? Er det vanskelig å få valpen til å være rolig på kveldstid eller å lære den å være hjemme alene? Har du en valp som kaster seg til enden av båndet på tur eller en valp som legger seg ned og ikke vil gå? Lurer du på hva du skal gjøre når valpen kaster seg etter føttene og buksebein når du går over gulvet? På kurset får du svar på slike problemstillinger og en god gjennomgang av treningsprinsipper.

På valpekurs lærer du hvordan å trene valpen til:

 • å ta kontakt med fører
 • å komme på innkalling
 • å gå pent i bånd
 • å være sammen med andre hunder og mennesker
 • å hilse pent
 • hverdagsadferd som sitt, ligg og bli

 

Deltagelse på valpekurs gir valpen viktig sosial erfaring i en trygg setting. Instruktøren veileder slik at valpene får gode erfaringer med andre hunder både i situasjoner der de ikke kan eller skal hilse og i situasjoner der det er lagt til rette for at valpene kan leke.

Kurset går over 7 uker. 

På kurs hos oss bruker vi klikkertrening, en belønningsbasert treningsmetode som gir hunden tydelig informasjon om hva den gjør riktig. Klikkertrening er en utrolig morsom måte å trene på, spesielt med valper!

Her kan du lese mer om trening hos oss. 

Har du spørsmål om kurset? Ta kontakt med instruktør.

Dato

09-10-19 - 20-11-19

Tid

18:00 - 19:00

Pris

2350Kr

Sted

Adamstuen
Thulstrups gate 4, Oslo
Kurskategorier

Instruktør

Anita Holm
Telefon
90033634
E-post
anita@lahaugmoenhundesenter.no

Siste kommentarer

  Arkiv

  Kategorier

  • Ingen kategorier