Valpekurs, torsdager fra 18.00 – 20.00

Å oppdra en valp er både spennende og krevende. Det er en periode der mye skal læres og tilvennes, med mye nytt for både valp og eier. På valpekurs får du en god innføring i både trening av valpen og hvordan håndtere vanlige problemer som hører til valpetiden.

Lurer du på hva du skal gjøre når valpen biter, tygger ting eller stjeler ting? Er det vanskelig å få valpen til å være rolig på kveldstid eller å lære den å være hjemme alene? Har du en valp som kaster seg til enden av båndet på tur eller en valp som legger seg ned og ikke vil gå? Lurer du på hva du skal gjøre når valpen kaster seg etter føttene og buksebeina dine når du går over gulvet? Du er nok ikke alene om å lure på det! Å ta til seg en valp og gi den en god oppdragelse er spennende, men også krevende. På kurset møter du andre som har de samme utfordringer og får veiledning fra instruktøren om hvordan å trene akkurat din hund.

På valpekurs lærer du hvordan å trene valpen til:

  • Å holde fokus på fører
  • Selvkontroll og å lære valpen å ikke stjele og hvordan å få tilbake ting valpen plukker opp
  • Innkalling
  • Å gå pent i bånd
  • Sitt, ligg og bli
  • Å være i ro både hjemme, på kurs og nye steder
  • Å leke med valpen og å bruke lek som belønning

Vi bruker en metode som kalles «klikkertrening» på alle våre kurs. Klikkertrening er en belønningsbasert, effektiv og morsom treningsmetode. Du kan lese mer om det her.

Deltagelse på valpekurs gir valpen viktig sosial erfaring i en trygg setting. Instruktøren veileder slik at valpene får gode erfaringer med andre hunder både i situasjoner der de ikke kan eller skal hilse og i situasjoner der det er lagt til rette for at valpene kan leke.

Kurset går over 3 uker, med 2 timer hver torsdag.  Vi trener valpene i korte økter, med mange små pauser. Mens valpene har treningspause snakker vi om viktig tema for å trene en hyggelig familiehund. (Sosialisering, miljøtrening, valpebiting, hjemme alene trening, belønningsbasert trening, mental trening og stimulering.)

Her kan du lese mer om trening hos oss. 

Har du spørsmål om kurset? Ta kontakt med instruktøren.

Utsolgt!

Dato

17-06-21 - 01-07-21
Utløpt!

Tid

18:00 - 20:00

Pris

2100Kr
Kurskategorier

Instruktør

Naomi Sund
Telefon
93803539
E-post
naomi@lahaugmoenhundesenter.no

Siste kommentarer

    Kategorier