Valp på kurs

Valpekurs weekend. (Innendørs i oppvarmet lokale.)

Har du fått ny valp? Å delta på valpekurs er noe av det viktigste du kan gjøre nå!

Å oppdra en valp er både spennende og krevende. Det er en periode der mye skal læres og tilvennes, med mye nytt for både valp og eier. På valpekurs får du en god innføring i både trening av valpen og hvordan å håndtere vanlige problemer som hører til valpetiden.

Lurer du på hva du skal gjøre når valpen biter, tygger ting eller stjeler ting? Er det vanskelig å få valpen til å være rolig på kveldstid eller å lære den å være hjemme alene? Har du en valp som kaster seg til enden av båndet på tur eller en valp som legger seg ned og ikke vil gå? Lurer du på hva du skal gjøre når valpen kaster seg etter føttene og buksebein når du går over gulvet? På kurset får du svar på slike problemstillinger og en god gjennomgang av treningsprinsipper.

Det er viktig å huske at på et helgekurs er det du som eier lærer som virkelig teller. Valpens utbytte av kurset er selvfølgelig mindre på et helgekurs en på et kveldskurs. Vi legger til rette for pauser når valpene trenger det slik at de ikke blir overtrøtt. Vi kommer i gang med praktisk trening på alle de viktige adferdene for en god familiehund, men etter et helgekurs vil det selvfølgelig gjenstå mye trening for å komme i mål.

På valpekurs lærer du hvordan å trene valpen til:

 • å ta kontakt med fører
 • å komme på innkalling
 • å gå pent i bånd
 • å være sammen med andre hunder og mennesker
 • å hilse pent
 • hverdagsadferd som sitt, ligg og bli

 

Deltagelse på valpekurs gir valpen viktig sosial erfaring i en trygg setting. Instruktøren veileder slik at valpene får gode erfaringer med andre hunder både i situasjoner der de ikke kan eller skal hilse og i situasjoner der det er lagt til rette for at valpene kan leke. Det er ikke altid hensiktsmessig å la en gruppe valper leke fritt, dette vil instruktøren tilpasse til situasjonen. Det viktigste er den sosial erfaringen valpen får ved å være tilstede og observere de andre valpene i en trygg setting.

Kurset går fra 10.00 – 14.00 både lørdag og søndag.

På kurs hos oss bruker vi klikkertrening, en belønningsbasert treningsmetode som gir hunden tydelig informasjon om hva den gjør riktig. Klikkertrening er en utrolig morsom måte å trene på, spesielt med valper!

Her kan du lese mer om trening hos oss. 

Har du spørsmål om kurset? Ta kontakt med instruktør.

Meld deg på

Deltager med hund

Familiemedlemmer kan delta uten ekstra kostnad

Tilgjengelig plasser: 6
Deltager med hund billetten er utsolgt. Du kan prøve en annen billett eller en annen dato.

Dato

25-04-20 - 26-04-20

Tid

10:00 - 14:00

Pris

2100Kr

Sted

Skedsmokorset
Lahaugmoen Hundesenter
Kurskategorier

Instruktør

Naomi Sund
Telefon
93803539
E-post
naomi@lahaugmoenhundesenter.no
Påmelding

Siste kommentarer

  Arkiv

  Kategorier

  • Ingen kategorier