Om Marianne

Hei! Mitt navn er Marianne, jeg er 32 år og bor i Nittedal med min unge jaktgoldentispe. Vi konkurrerer i konkurranselydighet (LP) og rallylydighet, i klasse 3 i begge sportene. Når vi får tid trener vi også brukshundsport – rundering og feltsøk. 

Hund har vært en stor interesse fra jeg var liten. Da familien endelig fikk hund i 2005 – en herlig tollertispe – begynte jeg å bruke tiden min på å lære om hvordan man får en lydig og glad hund. Sammen gikk vi en rekke kurs: valpekurs, videre hverdagslydighet, agility, lydighet, og senere gikk vi kurs i bl.a. spor og freestyle.

Etter hvert ramlet jeg borti klikkertrening, og jeg har vel i grunnen ikke snudd meg tilbake siden. Jo mer jeg lærer om det, jo mer forstår jeg hvor omfattende denne treningsmetoden er – her finnes alle muligheter! 

​Selv om jeg nå har gått flere trener- og instruktørutdanninger og holdt mange kurs, slutter jeg ikke å utdanne meg. Det er så utrolig mye å lære om hundetrening og klikkertrening, at man blir nok aldri ferdig utlært som instruktør.

Sånn ellers er jeg utdannet lærer i norsk og samfunnsfag ved Universitetet i Oslo, og har i flere år jobbet fulltid som lærer.

Nå er det hund på heltid som gjelder, med forskjellige kurs, privattimer og trening av hunder og eiere som ønsker hjelp med diverse utfordringer, det være seg innenfor hundesport eller ulike utfordringer i hverdagen.

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt. Jeg håper jeg ser deg på kurs! 

Mariannes hunde-CV

Min utdannelse, kurs og erfaring med hund kan du lese om her: 

https://www.marianne-hundetrener.no/om-meg

 

Ta kontakt!
september 2022
oktober 2022
november 2022
Ingen arrangement funnet!
Last Flere