Om Marianne

Hei! Mitt navn er Marianne, jeg er 34 år og bor i Nittedal med min jaktgoldentispe. Vi konkurrerer i konkurranselydighet (LP) og rallylydighet, i klasse 3 i begge sportene. Når vi får tid trener vi også brukshundsport – rundering og feltsøk.

Hund har vært en stor interesse fra jeg var liten. Da familien endelig fikk hund i 2005 – en herlig tollertispe – begynte jeg å bruke tiden min på å lære om hvordan man får en lydig og glad hund. Sammen gikk vi en rekke kurs: valpekurs, videre hverdagslydighet, agility, lydighet, og senere gikk vi kurs i bl.a. spor og freestyle.

Etter hvert ramlet jeg borti klikkertrening, og jeg har vel i grunnen ikke snudd meg tilbake siden. Jo mer jeg lærer om det, jo mer forstår jeg hvor omfattende denne treningsmetoden er – her finnes alle muligheter! 

​Selv om jeg nå har gått flere trener- og instruktørutdanninger og holdt mange kurs, slutter jeg ikke å utdanne meg. Det er så utrolig mye å lære om hundetrening og klikkertrening, at man blir nok aldri ferdig utlært som instruktør.

Sånn ellers er jeg utdannet lærer i norsk og samfunnsfag ved Universitetet i Oslo, og har i flere år jobbet fulltid som lærer.

Nå er det hund på heltid som gjelder, med forskjellige kurs, privattimer og trening av hunder og eiere som ønsker hjelp med diverse utfordringer, det være seg innenfor hundesport eller ulike utfordringer i hverdagen. Siden august 2023 har jeg jobbet som lærer på Natur videregående skole på Furuset ved siden av instruktørjobben – på naturbruk med fordypning hund, såklart… 

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt. Jeg håper jeg ser deg på kurs! 

Mariannes hunde-CV

Et utvalg av min utdannelse, kurs og erfaring med hund: 

Har jobbet på fulltid som hundeinstruktør siden 1. januar 2019. Har holdt hundekurs på deltid siden 2013. 

2019-hver sommer: Instruktørsamling på Sølen med fokus på brukshundarbeid. 

 

2021: Helgekurs for viderekommende i rundering (bruks) med Morten Egtvedt. 

 

2020-pågående: Deltar årlig på Canis’ instruktørkurs som VIP-observatør. Mange dyktige gjesteforelesere og oppdatert pensum hvert år. 

 

2019-2020: 1-årig ELITESATSING i konkurranselydighet med superdyktige Lotte Nordli. 

 

2018-2019: Canis’ 1-årige klikkerINSTRUKTØRutdannelse som ordinær deltaker.

 

2018: Seminar og workshop med dyretrenerlegenden Bob Bailey og Simon Prins. 

2017-2018: Canis’ 1-årige klikkerINSTRUKTØRutdannelse som observatør.  

2015-2016: Instruktørutdanningen hos «Hundens Utbildningsakademi». 

2012-2013: Canis’ 1-årige klikkerTRENERutdannelse. 

 

2013: Seminar: Behavior Adjustment Training for Aggression, Frustration, & Fear med Grisha Stewart

 

Diverse kurs i hverdagslydighet, spor, freestyle, lydighet, agility m.m. 

 

Utenom dette har jeg 5 år fra Universitetet i Oslo og er adjunkt med tilleggsutdanning (er altså utdannet lærer og pedagog). 

Har jobbet 2 år som lærer i barneskolen og 2,5 år som lærer i voksenopplæringen – norskopplæring og oppfølging av nyankomne flyktninger. 

Ta kontakt!
Ingen arrangement funnet!