Om oss

Lahaugmoen Hundesenter AS eies og drives av de fire hundeinstruktørene Anita Holm, Kristine Korneliussen, Nanna Voldner og Naomi Sund. I tillegg har vi flere tilknyttede instruktører som holder kurs for oss.

Vår hovedvirksomhet er hundekurs, men vi tilbyr også ulike treningsgrupper, privattimer, hundemassasje og fysioterapi. Innimellom har vi også kurs, foredrag eller workshops med eksterne instruktører. Vi arrangerer diverse konkurranser og annen moro flere ganger i året.

Målet er rett og slett å tilby et godt utvalg av aktiviteter for deg og din hund.

Kurssteder

Våre instruktører holder kurs på Skedsmokorset, Lambertseter, Adamstuen, Torshovparken og i Sandvika. På Skedsmokorset har vi egne lokaler der vi trener innendørs.

For å finne fram til lokalene på Skedsmokorset kan du søke etter Lahaugmoen Hundesenter. Kommer du kjørende nordover på Trondheimsveien kan du følge veibeskrivelsen her:

Ta til venstre fra Trondheimsveien inn på Brånåsveien. Ta til venstre igjen med en gang og følg veien ca 400m. Da ser du en stor låve til venstre for veien, der holder vi til.

Parkering og inngangen vår er på nedsiden av låven, så du skal svinge inn til venstre rett før du kommer til låven. Parkeringen vår er til venstre når du står vendt mot inngangen.

Lahaugmoen Hundesenter

Nettsiden vår er dessverre nede nå. Vi er på saken og håper å få løst problemet raskt. Vi legger ut en ny melding så fort nettsiden er oppe igjen. ... See MoreSee Less

View on Facebook

I går hadde vi treningsgruppe i lydighet igjen. Silje og Springer spanielen Ipa er godt i gang med innlæring av ligg/bli liggende på target👌#treningsgruppe #grunnferdigheter #targettrening #ligg #bliliggende #klikkertrening ... See MoreSee Less

View on Facebook

Vi gratulerer vår instruktør Marianne med 3. plass av 29 startende i Rallylydighet klasse 1 i helgen som var! 😄 Utover mot våren og sommeren kommer det flere kurs i kurskalenderen i Rallylydighet hos oss på Lahaugmoen Hundesenter, vi gleder oss 😊 ... See MoreSee Less

View on Facebook