Om oss

Lahaugmoen Hundesenter AS eies og drives av de fire hundeinstruktørene Anita Holm, Marianne Mjelva, Nanna Voldner og Naomi Sund. I tillegg har vi flere tilknyttede instruktører som holder kurs for oss.

Vår hovedvirksomhet er hundekurs, men vi tilbyr også ulike treningsgrupper, privattimer, hundemassasje og fysioterapi. Innimellom har vi også kurs, foredrag eller workshops med eksterne instruktører. Vi arrangerer diverse konkurranser og annen moro flere ganger i året. Er du på et kurs eller annet arrangement hos oss kan du kjøpe noen små produkter til trening med din hund.

Målet er rett og slett å tilby et godt utvalg av aktiviteter for deg og din hund.

Kurssteder

Våre instruktører holder kurs på Skedsmokorset, Lambertseter, Adamstuen, Torshovparken og i Sandvika. På Skedsmokorset har vi egne lokaler der vi trener innendørs.

For å finne fram til lokalene på Skedsmokorset kan du søke etter Lahaugmoen Hundesenter. Kommer du kjørende nordover på Trondheimsveien kan du følge veibeskrivelsen her:

Ta til venstre fra Trondheimsveien inn på Brånåsveien. Ta til venstre igjen med en gang og følg veien ca 400m. Da ser du en stor låve til venstre for veien, der holder vi til.

Parkering og inngangen vår er på nedsiden av låven, så du skal svinge inn til venstre rett før du kommer til låven. Parkeringen vår er til venstre når du står vendt mot inngangen.

Lahaugmoen Hundesenter

I forrige uke hadde vi siste dag på 1-årig klikkertrenerkurs hos oss på Lahaugmoen Hundesenter! Vi avsluttet med skriftlig hjemmeeksamen og praktiske eksamener, og alle besto! 👌 👏 Instruktørene Naomi og Marianne har virkelig storkost seg med denne flotte og trivelige gjengen, helt siden vi startet på sensommeren i fjor 😍 Veldig morsomt for instruktørene å få observere de praktiske eksamenene og se skikkelige, gira klikkerhunder i arbeid 😁 ... See MoreSee Less

View on Facebook

Full fart hos oss i helgen. Anita har hatt kurs i styrke, koordinasjon og balanse og nosework trinn 1. 😊 ... See MoreSee Less

View on Facebook

Instruktørene trener, denne uka Marianne og Tilja:
Tilja og jeg skulle starte i LP2 (konkurranselydighet klasse 2) for første gang lørdag 7.11, så mye av høsten for vår del har gått til å trene på nettopp LP2-øvelser. Her er noen klipp fra at vi øver på noen av øvelsene i LP2, før vi fikk vite at dette stevnet i likhet med mye annet ble avlyst grunnet covid-19-tiltak, og at vår neste mulighet blir lenge til.

Jeg kjører ikke alltid fulle øvelser - noen ganger er det nødvendig å plukke fra hverandre øvelser og styrke enkeltmomenter før man setter det sammen til full øvelse igjen. Vi har tatt oss en LP-pause nå og drevet med andre ting i stedet, men vi kjører nok snart i gang igjen, og gleder oss til neste stevnemulighet! Lydighet er gøy! 😀
... See MoreSee Less

View on Facebook