Om oss

Lahaugmoen Hundesenter AS eies og drives av de fire hundeinstruktørene Anita Holm, Kristine Korneliussen, Nanna Voldner og Naomi Sund. I tillegg har vi flere tilknyttede instruktører som holder kurs for oss.

Vår hovedvirksomhet er hundekurs, men vi tilbyr også ulike treningsgrupper, privattimer, hundemassasje og fysioterapi. Innimellom har vi også kurs, foredrag eller workshops med eksterne instruktører. Vi arrangerer diverse konkurranser og annen moro flere ganger i året.

Målet er rett og slett å tilby et godt utvalg av aktiviteter for deg og din hund.

Kurssteder

Våre instruktører holder kurs på Skedsmokorset, Lambertseter, Adamstuen, Torshovparken og i Sandvika. På Skedsmokorset har vi egne lokaler der vi trener innendørs.

For å finne fram til lokalene på Skedsmokorset kan du søke etter Lahaugmoen Hundesenter. Kommer du kjørende nordover på Trondheimsveien kan du følge veibeskrivelsen her:

Ta til venstre fra Trondheimsveien inn på Brånåsveien. Ta til venstre igjen med en gang og følg veien ca 400m. Da ser du en stor låve til venstre for veien, der holder vi til.

Parkering og inngangen vår er på nedsiden av låven, så du skal svinge inn til venstre rett før du kommer til låven. Parkeringen vår er til venstre når du står vendt mot inngangen.

Lahaugmoen Hundesenter

Instruktørene trener: Rallylydighet online!

En av hundesportene to av våre instruktører driver med er rallylydighet. Vi har begge konkurrert litt online i "disse koronatider", og det har vært moro å få stevnetrening, bedømming og konkurranse-følelsen selv om det har vært online. Her er en film av Marianne og Tilja som går en konkurransebane i klasse 2 i regi av Hadeland Hundeklubb:

"Runden gikk ganske bra, men vi fikk noen trekk: På skilt nr. 3 fikk vi det som heter DK (dobbeltkommando), fordi jeg brukte håndsignal for lenge. Jeg var litt usikker på om Tilja kom til å sette seg i utgangsstilling i stedet for foran, og valgte derfor å få DK-trekk framfor å risikere å få feil moment. Vi fikk også DK på skilt nr. 16, rett og slett fordi jeg ble nødt til å gi dekk-kommando 2 ganger. Det kom en forstyrrende lyd akkurat idet jeg gav dekk-kommando første gang, og sånt kan jo skje! Det siste trekket vi fikk var på hele 5 poeng - IT (ikke tilfredsstillende). Dette skyldes at jeg gikk for mye i vendingen på skilt 17. Når det står "vri" skal man vri rundt på stedet, og dette gjorde jeg ikke tilfredsstillende nok.

I rallylydighet klasse 2 får man 1. premie hvis man får høyere poengsum enn 180 poeng (av max 200), og det klarte vi med god margin - vi fikk 191. Det endte med 3. plass denne gangen, så det er vi fornøyd med, men det er bare å trene på videre! 😀 "
... See MoreSee Less

View on Facebook

Kjære alle kursdeltakere!
Etter nøye vurderinger og flere spørsmål til Helsedirektorat har vi kommet i gang med kurs igjen, med strenge forholdsregler og tiltak.
Vi holder (som alltid) kurs i små grupper, nå mindre grupper enn tidligere. Det blir maks 4 hunder per kurs enn så lenge. Vi holder oss utendørs når det er praktisk mulig, og forventer at alle kursdeltagere følger beskjeder om avstand og andre forholdsregler. Det er veldig viktig at man holder seg hjemme hvis man er syk eller mistenker smitte!
Når vi er i lokalene på Brånåsen bruker vi bare treningsrommet på ca 165 kvm, med tilgang til håndvask ved behov. Vi ønsker ikke å bruke fellesutstyr, kursdeltagere vil få beskjed fra sin instruktør om hvilket utstyr de skal ha med.
Vi følger med videre på anbefalinger fra myndighetene og vil selvfølgelig forandre praksis der det blir behov.
Velkommen på kurs! 😄
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

Lahaugmoen Hundesenter

Lahaugmoen Hundesenter sitt forsidebilde ... See MoreSee Less

View on Facebook