Om oss

Lahaugmoen Hundesenter AS eies og drives av de fire hundeinstruktørene Anita Holm, Marianne Mjelva, Nanna Voldner og Naomi Sund. I tillegg har vi flere tilknyttede instruktører som holder kurs for oss.

Vår hovedvirksomhet er hundekurs, men vi tilbyr også ulike treningsgrupper, privattimer, hundemassasje og fysioterapi. Innimellom har vi også kurs, foredrag eller workshops med eksterne instruktører. Vi arrangerer diverse konkurranser og annen moro flere ganger i året. Er du på et kurs eller annet arrangement hos oss kan du kjøpe noen små produkter til trening med din hund.

Målet er rett og slett å tilby et godt utvalg av aktiviteter for deg og din hund.

Kurssteder

Våre instruktører holder kurs på Skedsmokorset, Lambertseter, Adamstuen, Torshovparken og i Sandvika. På Skedsmokorset har vi egne lokaler der vi trener innendørs.

For å finne fram til lokalene på Skedsmokorset kan du søke etter Lahaugmoen Hundesenter. Kommer du kjørende nordover på Trondheimsveien kan du følge veibeskrivelsen her:

Ta til venstre fra Trondheimsveien inn på Brånåsveien. Ta til venstre igjen med en gang og følg veien ca 400m. Da ser du en stor låve til venstre for veien, der holder vi til.

Parkering og inngangen vår er på nedsiden av låven, så du skal svinge inn til venstre rett før du kommer til låven. Parkeringen vår er til venstre når du står vendt mot inngangen.

Lahaugmoen Hundesenter

Noen glimt fra helgens klikkertrenerkurs 😀 En herlig gjeng som jobbet videre med oppgavene. Noen adferd klar til å jobbe med stimulus kontroll mens andre ting måtte videreutvikles til flyt først. (Ikke alle det ble bilder av dessverre.) ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 months ago

Lahaugmoen Hundesenter
Ny søksplattform til salgs. 8000 kr. Ved interesse ta kontakt med Anita på anita@lahaugmoenhundesenter.no ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 months ago

Lahaugmoen Hundesenter
Morsomme ekvipasjer på helgens nosework kurs 🤩 ... See MoreSee Less
View on Facebook