Om oss

Lahaugmoen Hundesenter AS eies og drives av de fire hundeinstruktørene Anita Holm, Kristine Korneliussen, Nanna Voldner og Naomi Sund. I tillegg har vi flere tilknyttede instruktører som holder kurs for oss.

Vår hovedvirksomhet er hundekurs, men vi tilbyr også ulike treningsgrupper, privattimer, hundemassasje og fysioterapi. Innimellom har vi også kurs, foredrag eller workshops med eksterne instruktører. Vi arrangerer diverse konkurranser og annen moro flere ganger i året.

Målet er rett og slett å tilby et godt utvalg av aktiviteter for deg og din hund.

Kurssteder

Våre instruktører holder kurs på Skedsmokorset, Lambertseter, Adamstuen, Torshovparken og i Sandvika. På Skedsmokorset har vi egne lokaler der vi trener innendørs.

For å finne fram til lokalene på Skedsmokorset kan du søke etter Lahaugmoen Hundesenter. Kommer du kjørende nordover på Trondheimsveien kan du følge veibeskrivelsen her:

Ta til venstre fra Trondheimsveien inn på Brånåsveien. Ta til venstre igjen med en gang og følg veien ca 400m. Da ser du en stor låve til venstre for veien, der holder vi til.

Parkering og inngangen vår er på nedsiden av låven, så du skal svinge inn til venstre rett før du kommer til låven. Parkeringen vår er til venstre når du står vendt mot inngangen.

Lahaugmoen Hundesenter

I korona-saken kommer det stadig nye oppdateringer, og det er nå gått ut forbud mot så å si alt. Norsk Kennel klub har gitt beskjed om at alt av aktiviteter skal innstilles inntil videre.

Det blir derfor IKKE kurs i dag likevel, og trolig heller ikke den nærmeste tiden.

Vi kommer tilbake med mer info etter hvert. Alle kursdeltakere får info via e-post fra sin instruktør.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Viktig informasjon til kursdeltagere!

Det er viktig at vi alle er med på å begrense spredningen av koronaviruset. Vi følger rådene fra myndighetene og ber våre kursdeltagere om å huske på følgende:

- Unngå håndhilsing og annen berøring på hverandre, instruktøren og de andre deltagernes hunder.

- Hold god avstand fra hverandre, minst 2 meter.

- Vask og skrubb hendene med såpe grundig og ofte. Ha gjerne med deg antibac.

- Har du mistanke om at du er smittet, er nylig returnert fra et område med høyt smittepress eller på annen måte utsatt for smitte bør du holde deg hjemme.

Vi følger kontinuerlig med på rådene fra helsemyndighetene og vil oppdatere råd til kursdeltagere fortløpende.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Som så ofte på kveldstid i ukedagene var det full aktivitet i lokalene våre i kveld, blant annet var det tredje kveld med praktisk trening for en Grunnferdigheter trinn 1-gruppe 😊 Herlig gjeng med hunder og folk som jobber som helter! 🤩 ... See MoreSee Less

View on Facebook

Da er gulvet lagt og testgruppen i gang! ... See MoreSee Less

View on Facebook

I dag driver vi med puslespill i lokalet. Det blir snart hundevennlig gulv 😊
Framover ønsker vi at alle bruker innesko. Kursdeltagere får beskjed fra sin instruktør 🙂
... See MoreSee Less

View on Facebook