Om oss

Lahaugmoen Hundesenter AS eies og drives av de fire hundeinstruktørene Anita Holm, Kristine Korneliussen, Nanna Voldner og Naomi Sund. I tillegg har vi flere tilknyttede instruktører som holder kurs for oss.

Vår hovedvirksomhet er hundekurs, men vi tilbyr også ulike treningsgrupper, privattimer, hundemassasje og fysioterapi. Innimellom har vi også kurs, foredrag eller workshops med eksterne instruktører. Vi arrangerer diverse konkurranser og annen moro flere ganger i året.

Målet er rett og slett å tilby et godt utvalg av aktiviteter for deg og din hund.

Kurssteder

Våre instruktører holder kurs på Skedsmokorset, Lambertseter, Adamstuen, Torshovparken og i Sandvika. På Skedsmokorset har vi egne lokaler der vi trener innendørs.

For å finne fram til lokalene på Skedsmokorset kan du søke etter Lahaugmoen Hundesenter. Kommer du kjørende nordover på Trondheimsveien kan du følge veibeskrivelsen her:

Ta til venstre fra Trondheimsveien inn på Brånåsveien. Ta til venstre igjen med en gang og følg veien ca 400m. Da ser du en stor låve til venstre for veien, der holder vi til.

Parkering og inngangen vår er på nedsiden av låven, så du skal svinge inn til venstre rett før du kommer til låven. Parkeringen vår er til venstre når du står vendt mot inngangen.

Lahaugmoen Hundesenter

Instruktørene trener
Unghunden Heti vil helst utføre stillingsskiftene på 1m avstand fra fører, hun liker rett og slett å ha god plass rundt seg. Instruktør Naomi trener rallylydighet og må derfor trene en del på dette. I videoen her ser du at Naomi først bruker veggen, så kjeglene, som hjelpemiddel for å øve på at Heti holder seg like ved fører ved stillingsskiftene. Hjelpemidlene gjør at hunden ikke kan feile og derfor øver mye på riktig adferd. Kjeglene påvirker hunden mindre, de kan tross alt flyttes på så hunden må ha mer fokus på å holde riktig plass.
Slike hjelpemidler i treningen er et veldig nyttig verktøy i tillegg til annen trening. I videoen kan du se at dette må trenes en god del mer på før det er i boks.
... See MoreSee Less

View on Facebook

I helgen var det videregående rally-kurs med Merete Kristensen. Et virkelig morsomt og nyttig kurs der to av våre instruktører deltok. Lørdag var det fokus på belønning og hvordan jobbe med baklengskjeding av skilt, og vi fikk øvd oss på å baklengskjede noen av Elite-skiltene. Søndag jobbet vi med innlæring av ulike skilt fra alle klassene, deretter var det øvelse på brifing av bane og hvordan planlegge en god gjennomføring på konkurranse-dagen. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Instruktørene trener:
Anita trener mye søk med hundene. Dexter, som er 1 år gammel, har mest blitt trent i sporarbeid og ettersøk, men Anita har nå også startet å trene nosework med han. Treningen av han blir filmet, og skal brukes i det nye onlinekurset vi snart lanserer. 😊
... See MoreSee Less

View on Facebook

I helgen var to av våre instruktører, Anita og Kristine, på seminar med dyktige Eva & Emelie/Carpe Momentum. I tillegg til å gi masse bra faglig påfyll, så var det en fin anledning til å snakke med andre instruktører og trenere. Vi storkoste oss! Takk til Nina Haaland/Hund i Fokus for at du arrangerte dette 🙂 ... See MoreSee Less

View on Facebook

Instruktørene trener:
Denne uken er det Anna og Zulu som viser fram noe av det de trener på.

"Jeg har alltid latt meg fascinere av servicehunder og alt man kan lære en hund. Inspirert av dette bestemte jeg meg dermed for å lære inn et morsom triks som også er nyttig. Her jobber jeg med å lære Zulu og rydde, målet er at hun til slutt skal kunne rydde alle lekene sine tilbake i boksen sin 🙂 På videoen ser du en del av veien går til målet. Det er noe forarbeid som ikke er med i filmen, og vi er fortsatt ikke i mål. Jeg har lagt opp trening for å på best mulig kunne bygge opp kriteriene, feks med å få fra boks med liten kant til større og fra liten gjenstand til større gjenstand."
... See MoreSee Less

View on Facebook