Rallylydighet

Ved Lahaugmoen Hundesenter tilbyr vi flere kurs for de som er interessert i å trene målrettet innenfor en eller flere hundesporter. Dersom du ønsker å trene rallylydighet er det kursene i kategorien «Hundesport» du bør ta en titt på.

Dersom du er ute etter kurs i hverdagslydighet, eller kurs hvor formålet bare er å aktivisere hunden, så kan du med fordel ta en titt på kursene som ligger under kategoriene «Hverdagslydighet» og «Spesialkurs”.

 

Våre kurs innen rallylydighet

Vi tilbyr rallylydighetskurs av ulik vanskelighetsgrad. Det vil variere hva som settes opp, men vi forsøker å sette opp både nybegynnerkurs og kurs for viderekommende jevnlig.

Kurset «Grunnferdigheter trinn 1» er felles startpunkt for alle konkurranserettede kurs. Der jobber vi med grunnleggende adferder som front, lineføring, utgangsstilling osv. Dette gir hundene (og førerne) kompetansen de trenger for effektiv trening på rallylydighet nybegynnerkurs.

Å starte med grunnferdighetene vil si at vi har fokus på å gi hunden kompetansen som trengs for å mestre både nybegynnerøvelser og eliteøvelser. Grunnferdighetene vi jobber med inkluderer det som skal til for å mestre både venstre og høyreføring og de andre utfordringer som kommer i de øvre klassene.

Vil du vite mer om trening og kurs rettet mot hundesport kan du lese her.

Vil du vite mer?

Er du nysgjerrig på hva Rallylydighet egentlig er?

Du finner mer informasjon på Norsk Rallylydighet sin side her.

Kontakt

Har du spørsmål om rallylydighetskursene kan du ta kontakt med instruktør Naomi Sund, naomi@lahaugmoenhundesenter.no