Spesialkurs

Det er mange ulike områder innen hundetreningen. Vi har også en del kurs som er litt utenom de vanlige kursene.

Passeringskurs

Har du en hund som har problemer med å passere andre hunder, mennesker eller annet? Da er dette kurset for deg.

Kurs for bullehunder

Dette kurset gir deg kunnskap om muskelhundenes historie, atferd og hvordan du kan håndtere disse ulike egenskapene i hverdagslige situasjoner. Det blir både teori og mye praktisk trening med hverdagslydighetsøvelser.

Kurs i hundemassasje

På dette kurset lærer du å massere din egen hund.Du vil lære om når det er bra å massere, når man ikke skal massere, ulike massasjegrep, muskellære og anatomi.

På ski med hund

Har du en sprek hund? La den få være med i skiløypa uten å forstyrre og irritere andre skiløpere. På kurset lærer du hunden å passere andre hunder, svinge til høyre og venstre på signal, holde seg på høyre side og dempe eller øke farten etter ditt ønske.

Aktivisering, triks og hverdagslydighet

Kurset er et godt valg for dem som gjerne vil fortsette å trene videre etter endt valpekurs, men som ikke ønsker å trene på noen av de mer tradisjonelle og «seriøse» hundesportene. Kurskvelden deles i tre: Vi trener først en hverdagslydighetsøvelse, så innkalling, før vi avslutter med triks og moro.

Gjør din hund til en superhelt

Dette er kurset for deg som har en usikker/redd hund. På dette kurset skal vi jobbe med å gjøre hunden din mer selvsikker. Vi kommer blant annet til å jobbe med belønninger og triks for bedre selvsikkerhet, selvkontroll, enkel neseaktivisering og problemløsning, håndtering, kroppskontroll og frisignal. 

Ingen arrangement funnet!
Last Flere