Om Tove

Jeg ble født med en stor interesse for hund og har hatt hund selv fra jeg var 10 år. Jobbet mye på ulike kenneler og hundepensjonat helt fra barnsben av. Selv har jeg nå to hunder Ella en dalmatiner på snart 10 år og Esther en engelsk springer spaniel på snart 3 år.

Jeg har alltid vært glad i søkssporter og nosework samt blodspor er våre favoritter. Jeg er utdannet hundeinstruktør fra Catch og noswork instruktør og dommer gjennom Nosework Norge. Har et lite firma kalt Frk Larsen hundeglede.

Det viktigste med hundeport er å styrke samarbeid mellom hund og fører, og ha en aktiv og meningsfylt hverdag sammen. Jeg er også glad i å konkurrere og Ella har alle titler i nosework klasse 1 og Esther har titler i nosework klasse 1 og klasse 2. Esther er også blodsporchampion. Vi har også vært aktive på hundeutstilling og dalmatiner Ella er internasjonal champion.

Vi har jobbet med klikker trening, grunnferdigheter og litt rallylydighet.

Jeg er utdannet innen kommunikasjon og ledelse og har en mastergrad i faget. Er glad i å formidle og få folk med meg. Er opptatt av å lese både hund og fører å tilrettelegge for et godt samarbeid. Har godt humør og gleder meg til å se deg og din bestevenn på kurs, merkeprøver eller konkurranser.

Toves hunde CV

Nosework insturktørutdanning 2021

Hunde instruktør Catch med spesialisering innen etologi, pedagogikk, atferdsutfordringer, hverdags- og konkurranselydighet 2022

Nosework dommerutdanning klasse 1 2022

Nosework dommerutdanning klasse 2 og 3 2023

Diverse hundekurs i nosework, blodspor, klikkertrening, grunnferdigheter og rallylydighet.

 

Ta kontakt!

tovlar@yahoo.no

tlf 98 25 76 66

Ingen arrangement funnet!